2777
2789

سلام عزیزم من عاشق گلم وخونمم پرازگلای جورواجور اتفاقاسه تاکاکتوس همین امروزکاشتم گلات هیچکدوم نیازبه ریشه نداره خیلی کم پیش میاد گلی باشه که نیازباشه اول ریشه بزنه.. بروبکارشون آب بریزتاته خاک رطوبت آب برسه بعدم بزاریه جای نورگیر... ازون گل لش بنفش ودوتای دیگه منم دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا!!!!!!! منتظر نگاهتم. همونکه میدونم ومیدونی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺
اون بنفش و اون گندمی رو یبزار ریشه میزنه

چشم خودت تا حالا اینجوری تواب گذاشتی ریشه زده؟اخه دوروزه از ریشه خبری نیست بازم صبر کنم بنظرت؟؟؟؟

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من عاشق گلم وخونمم پرازگلای جورواجور اتفاقاسه تاکاکتوس همین امروزکاشتم گلات هیچکدوم نیازب ...

عزیزم من یه کاکتوسم توو شنه!عادیه یا توو خاک بزارم

خدایا شُکرت❤🧿

اگربخوای عکس گلامم میزارم ببینی😍😍😍😍😍😍اگربدون ریشه کاشتی وخراب شدن بیابدوبیراه بهم بگو💐💐💐💐💐💐💐

سلام عزیزم من عاشق گلم وخونمم پرازگلای جورواجور اتفاقاسه تاکاکتوس همین امروزکاشتم گلات هیچکدوم نیازب ...

واییی منم عاشق گل هستما ولی متاسفانه مهارتشوندارم همش گند میزنم

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
چشم خودت تا حالا اینجوری تواب گذاشتی ریشه زده؟اخه دوروزه از ریشه خبری نیست بازم صبر کنم بنظرت؟؟؟؟

اره عزیزم یه جایی بزار یه ذره نور هم باشه پشت پنجره 

حداقل یکهفته شایدم بیشتر طول میکشه ریشه بزنن

عزیزم من یه کاکتوسم توو شنه!عادیه یا توو خاک بزارم

کاکتوس توی شن خیلی بهترمیمونه ونیازنداره آب زیادی بهش بدی درحددوروزی نصف لیوان کافیه.. ولی من دسترسی به شن ندارم توخاک کاشتم

سانسوریا هم تو خاک ریشه میده ولی نمیدونم تو آب ریشه میده یا نه🤔

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اونایی که کاکتوس نیستن اونارو نیازی نیس بزاری تو اب بنداز تو خاک اب بده،  کاکتوسم وقتی بریدی میزاری رو یه دستمال شیرش بره بعد دو روز به انتهاش پودر دارچین میزنی میندازی تو خاک

صبر کن ریشه میزنه  بنفشا برگه بیدیا باید ریشه بزنه اون ابلقا گندمیا اونا ریشه هوای داره داخل خاک مناسب بکاری میگیره فقط نور مناسب داشته باشه زود ریشه میزنه شاخ بزیه یا سانسوریا؟ اونیکی لیوانت

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

سانسوریا تواب طول میکشه تا ریشه بده باید تو اب جوشیده سرد شده بزاری باید دوسه روز بزاری بگاشو تو محیط ازاد بدون اب تا خشک بشه پاینشه بعد بزاری توآب تا نگنده بقیه رو بکار توخاک خیلی رشد شون خوبه