2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
خنگ نیستی عزیزم اعتماد بنفست خیلی خیلی ضعیفه رو اعتماد بنفست کار کن عزت نفس داشته باش وقتی این دوتا ...

به نظرت با بچه سخت نیست جدایی؟ 

خانواده ام میدونن گفتن دخترتو وردار بیا دیگه هیچ

پدرتون نمی تونه برای شمافکری بکنه؟ ایا دامادش جرات همچین کارهایی رو داره واقعا؟؟ یعنی نمی ترسه برا ...

من قبلا بساز بودم 

این سری بابام تهدیدشون کرد 

گفت توهین نداریم زن نمیخواید مثل آدم بیاین بگین 

اگرنه دوس دارین شکایت کنین ریشتونو میسوزنم 

بچرخ تا بچرخیم 

دیگه از اون روز خبری ازشون نیست 

هیچ کار نکردن

بابام میگه جرات شکایت ندارن 

ولی میخوان تو پیغام بدی بهشون 

از پدرم خیلی میترسن 

بابام میگه کافیه بیاد دادگاه کارتون 

اینقدر زجرشون میدم از زندگی ساقط شن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخی الهی😖😖😖

خوبه که

سربازی معاف میشم تا چند وقت دیگه 😂😳

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
من شوهرم بد اخلاقه معتاده سرکار نمیره بد بینه معذرت‌خواهی نمیکنه نیاز جنسی هم اصلا برطرف نمیشه ...

چرااااا موندی اخه؟؟

تو کارمندی راحت میتونی زندگیتو بچرخونی 

اعتمااااد به نفس داشته باش 

مطمئن باش زندگیت از این بهتر میشه

خوب پس باید بگم راه سخت و طولانی هست جدایی من دارم جدا میشم نزدیکه دوساله تو راه رو های دادگاهم خوب ...

پدر من میگه اگه به اون مرحله کشیده شه نمیزارم یک بارم بیای دادگاه 

ولی اونارم بیچاره میکنم

به نظرت با بچه سخت نیست جدایی؟  خانواده ام میدونن گفتن دخترتو وردار بیا دیگه هیچ

شاید اصلا لازم نبود جدا بشی شاید راهی پیدا کردی که بتونی با هاش زندگی با ارامشی داشته باشی توصیه میکنم سایت گیس گلابتون خاطراتش رو بخونی خیلی بهت کمک میکنه اما اگر تمام تلاشتو کردیو نشد

وقتی کارمند هستی خانوادتم پشتت هستن بنظرم بجای اینکه سخت باشه رهایی و ازادیه بیشتر

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
پدر من میگه اگه به اون مرحله کشیده شه نمیزارم یک بارم بیای دادگاه  ولی اونارم بیچاره میکنم

پس خوش بحالت بذار بابات کارشو بکنه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی