2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
کتک میزنه؟ عصبیه؟ خیانتکار هست؟ معتاده؟ خسیسه؟ سرکار نمیره؟ استارتر عزیز ایا اون وقتی قهر کردی ...

سر کار میرفت مدتی بیکار شده 

اره عصبیه این مدت بیکاری دست بزنم داره 

اره هر دفعه معذرت خواهی و پشیمونی 

معتاد بخدا بهش شک دارم ولی مطمئن نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی شکایت کنی بخاطر ضبط صدا فکر کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سیاست داشته باشه هیچ وقت بدشون نگو همیشه تو ظاهر مظلوم نمایی کن

اخه آدم تو خونه خودشونم سیاست 

همیشه که حرف اونا نیس 

آدم یه لحظه قاطی میکنه 

من که فشم ندادم گله کردم 

این سری واقعا جواب مادر شوهرمم دادم یعنی اون دریدس ۱۰ تا میگفت من ۴ تا میتونستم جواب بدم 

خسته شدم

اره ضبط میکنه  بعد مادرش پا میشه میاد خونم  توهین و دعوا  و پسرشو با خودش میبره&nb ...

😖😖اینارو اصن نمیشه تحمل کرد 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
کتک میزنه؟ عصبیه؟ خیانتکار هست؟ معتاده؟ خسیسه؟ سرکار نمیره؟ استارتر عزیز ایا اون وقتی قهر کردی ...

من شوهرم بد اخلاقه

معتاده

سرکار نمیره

بد بینه

معذرت‌خواهی نمیکنه

نیاز جنسی هم اصلا برطرف نمیشه

کمک هم نمیده تو خونه اصلا با اینکه من کارمندم

یه بچه هم دارم

به نظرت خیلی خنگم با این شرایط بازم دارم زندگی میکنم؟ 

من شوهرم بد اخلاقه معتاده سرکار نمیره بد بینه معذرت‌خواهی نمیکنه نیاز جنسی هم اصلا برطرف نمیشه ...

خنگ نیستی عزیزم اعتماد بنفست خیلی خیلی ضعیفه رو اعتماد بنفست کار کن عزت نفس داشته باش وقتی این دوتا رو بدست بیاری مطینم بهترین تصمیمو میگیری 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
بله بابام قاضیه

پدرتون نمی تونه برای شمافکری بکنه؟

ایا دامادش جرات همچین کارهایی رو داره واقعا؟؟

یعنی نمی ترسه براش دردسر بشه؟ والا توفامیل مایکی تو نیروی انتظامی مامور یعنی دامادهاش جرات جیک زدن هم ندارن.

سر کار میرفت مدتی بیکار شده  اره عصبیه این مدت بیکاری دست بزنم داره  اره هر دفعه معذرت خ ...

خوب پس باید بگم راه سخت و طولانی هست جدایی من دارم جدا میشم نزدیکه دوساله تو راه رو های دادگاهم خوب فکر کن هروقت مطین شدی پشیمون نمیشی اقدام کن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی