2789
عنوان

جدایی

441 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

من الان یک مدته قهرم اومدم خونه پدرم  

الانم میخوام جدا شم 

خانواده نمیزارن 

شوهرم بیش از حد بچه مامانی در حدی بچه مامانی که  من یه چیز بگم صدامو ضبط میکنه میره میبره واسه مامانش 

همیشه من تنهام 

اون پیش مامانش و هزاران مشکل دیگه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اییی خدایی ضبط میکنه؟؟؟؟ 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

منم مامان بابام دارن جدا میشن.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

کتک میزنه؟

عصبیه؟

خیانتکار هست؟

معتاده؟

خسیسه؟

سرکار نمیره؟

استارتر عزیز ایا اون وقتی قهر کردی معذرت خواهی کرد و پشیمون شد یانه؟

ایا نمیتونید شهر محل سکونت رو عوض کنید 

ایا نمیتونی از بزرگترا مث دایی شوهرت بخای تا به مادرشوهرت صحبت کنن؟

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
اخی چراااا؟

بابام اعتیاد داره مسئولیت پذیر هم نیست.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
 اییی خدایی ضبط میکنه؟؟؟؟

اره ضبط میکنه 

بعد مادرش پا میشه میاد خونم 

توهین و دعوا 

و پسرشو با خودش میبره 

این سریم که قهر کردم دیگه فکر کردن بی کس و کارم 

هر سری این بزمه 

شوهرم اجازه داده مادرش هر رفتاری که میخواد بکنه

اره ضبط میکنه  بعد مادرش پا میشه میاد خونم  توهین و دعوا  و پسرشو با خودش میبره&nb ...

سیاست داشته باشه

هیچ وقت بدشون نگو

همیشه تو ظاهر مظلوم نمایی کن

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲