2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 45 پست
نشنیدم مارکشو بسلامتی کار کنه واستون چقد گزفتید؟

ما خریدیم ۶۱۰۰ فرداش شد ۶۸۰۰..جای ال جی اومده تولید خود گلدیرانه

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱
ببخشید ما رسممونه تی وی با داماده. ولی سعی کن یه بار هزینه کنی برای همیشه. همه چیرو ال جی و سامسون ...

آخه الجی سامسونگ الان نیست زیاد میگن اونا ک هست اصلی نیست باید از بانه بفرستن ک گارانتی نداره

کلا خیلی الان وسایل کمه تو بازار من واسه یه استکان خریدن چندروز میگشتم واقعا کم شده وسایل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم من میخوام واسه جهیزیه بگیرم موندم چ مارکی بگیرم اسنوا زیاد گفتن خوبه و بوش و سامسون ...

بوش الان کلا تقلبی هس .اثلا نگیر مگر اینکه بگردی اثلشو پیداکنی اونم سخته

مبارک باشه عزیزم من میخوام واسه جهیزیه بگیرم موندم چ مارکی بگیرم اسنوا زیاد گفتن خوبه و بوش و سامسون ...

خوشبخت بشی منم براجهیزیه گرفتم.البته یخچال ولباسشویی وتلویزیون وفرش همسرم گرفته.منم اسنوا انتخاب کردم یخچال و تی وی رو ولی لباسشوییم زیرووات اگه اشتباه نگفته باشم اینم ازفروشگاه اسنوا خریدم خرید قدیمشون بود گفت ازاسنوا بهتره این سه تا نزدیک ۲۵تومن گرفتم...فرشم که سه تا ۹متری حدودده وخورده ای.ازهمشونم خوشم میاد وراضیم 

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
بوش الان کلا تقلبی هس .اثلا نگیر مگر اینکه بگردی اثلشو پیداکنی اونم سخته

الان بجز مارک های ایرانی بقیه رو دارن تقلبی میزنن یا ام ک از خود مرز باید بیاریم ک گارانتی نداره

سرویس چوب ووسیله برقیا ووسیله های آشپزخونه م باخودم بود که اونام یه ۴۰تومنی شده..گفتم نگن خودش هیچی نگرفتع😂😂ایشالا خوشبخت بشید شما وهمه ی جوونا...

خوشبخت بشی منم براجهیزیه گرفتم.البته یخچال ولباسشویی وتلویزیون وفرش همسرم گرفته.منم اسنوا انتخاب کرد ...

خب منم یه تیکه هایی با همسرمه ولی خب میخوام اول راجع ب مارکاشون تحقیق کنم ک بدونم چی بهتره بریم بگیریم از لباس شوییت راضی هستی خوبه؟

خب منم یه تیکه هایی با همسرمه ولی خب میخوام اول راجع ب مارکاشون تحقیق کنم ک بدونم چی بهتره بریم بگیر ...

آره عزیزم میدونم.والا خیلی ازش تعریف میکرد البته گفت خرید قدیممونه توی انبارداشتن وقیمتش اونموقع ۸ونیم بود..یه ماه دیگه میرم خونه م هنوزاستفاده نکردم