آیلین___ مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 449 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 45 پست دوستان واسه خرید جهیزیه خصوصا یخچال فریزر دوقلو و لباسشویی راهنمایی کنید چ مارکی بهترهظرفشوییگازتلوزیونچه مارکی پیشنهاد میدید الان ک خیلی مارکا دیگه تو بازار نیست 1399/02/29 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artista عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 912 من پرسیدم انگار مارکای دیگه چون تحریمیم دیگه خوب نیست.واونایی که خوب واصلن دیگه خیلی قیمتشون بالاهست به همین اسنوا اکتفا کردم بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
کامیار96 عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 353 یخچالم اسنواست خ راضیم ماشین ظرفشوییم الجی اصلا راضی نیستم خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه دیگه هیچی ازت نمیخوام
آیلین___ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 449 یخچال فریزر هیمالیا تلویزیون هایسنس گاز دی استیل ظرف شویی ندارم اما اگه لباسشویی میخوای پاک شما م ... یخچال فریزرتون صدا نمیده راضی هستین؟
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 بوش داشتم قیمت یخچال فریزر دوقلوشو نگاه میکردم ۴۰ سامسونگ ۳۰الحی ام ک اصلا نیست قاچاق باید بگیری
آیلین___ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 449 یخچالم اسنواست خ راضیم ماشین ظرفشوییم الجی اصلا راضی نیستم عه از ظرفشویی الجی راضی نیستین چرا؟
artista عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 912 چقد گرفتی؟دوقلو؟ من پارسال خریدم چون که مستاجریم دوقلو نگرفتم واینکه برام بزرگ بود ازاینایی که پایینش یه تاکشو پهن داره وبالاشم یخچاله.ولی پهن وکوتاهه تقریبا پهناش اندازه ی سایده..ورنگ سیلور خیلی خوشگله به نظرم.من نه ونیم گرفتم ولی الان گرونتر شده دقیق نمیدونم چقدره بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134523 ظرفشویی بوشلباسشویی سامسونگدوقلو سامسونگگاز کناتو تفالجارو برقی بوشاینا لوازم خودم هستند فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
آیلین___ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 449 ما جدیدا لباسشویی جی پلاس خریدیم تا حالا ک خوب بوده خداروشکر..صداش کمه و خوب میشوره نشنیدم مارکشو بسلامتی کار کنه واستون چقد گزفتید؟
mahsa766 عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 4892 یخچال فریزر هیمالیا تلویزیون هایسنس گاز دی استیل ظرف شویی ندارم اما اگه لباسشویی میخوای پاک شما م ... یخجالت هیمالیاس راصیی؟؟؟ واسه منکه اصلا خوب نیس خصوصا بدنه اش 😕
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16013 الان خیلی کمه میگن اونام ک الجی هست میگن تقلبیه من ۵سال پیشم از ایران نگرفتم چون مونتاژ ایران بودن تمام قطعات داخلیشون،من از دبی سفارش دادم همه رو،موتور کره و ضمانت تعویض نه تعمیر این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
تموم_زندگیم_همسرم عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1906 عزیزم یخچال براخودم الکترواستیله خیلی راضیم برا مامانم اسنواست اونم خوبه تلویزیونم سامسونگهگازمم صحفه ایی رومنز با هودش گرفتم
artista عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 912 اگه چندسال پیش بود ال جی وسامسونگ واصل بوش خیلی خوب بودن ولی الان پیدانمیشه بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3673 چقد گرفتی؟دوقلو؟ ببخشید ما رسممونه تی وی با داماده.ولی سعی کن یه بار هزینه کنی برای همیشه.همه چیرو ال جی و سامسونگ بردار.یخچال از مارک ایرانی هم فقط الکترواستیل رو قبول دارم.اسنوا زیاد تعریفش رو نشنیدم.مادر شوهرم یه وسیله رو خریده بوده به یه هفته نمیرسه
آیلین___ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 449 من پارسال خریدم چون که مستاجریم دوقلو نگرفتم واینکه برام بزرگ بود ازاینایی که پایینش یه تاکشو پهن دا ... مبارک باشه عزیزم من میخوام واسه جهیزیه بگیرم موندم چ مارکی بگیرم اسنوا زیاد گفتن خوبه و بوش و سامسونگ و الجیالجی ام ک الان بیشتر تقلبیه