قیمت طلا رو چند تا بانک با وارد شدن به بورس سکه و خرید سکه با قیمت خیلی بالاتر از نرخ روز بالا بردن حالا چند ماه بعد معلوم میشه که باز چه نقشه ای پشتش بود جیب چند تا از کله گنده ها میخواست پر شه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم طلا فروش قیمت کل طلاهای توی مغازه اش بالا رفته ولی درآمدش پایبن اومده چون درآمدش سودی بود که از خرید و فروش مردم عادی نصیبش میشد که هر روز داره کمتر از قبل میشه ، طلا فروش که نمیتونه دست بکنه تو ویترینش دو تا النگو ببره خرج زن و بچه اش بکنه هر چی از سرمایه اش برداره باید بخره جایگزین کنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چه ربطی داره. اون حرفم که بی منظور بود. ولی خب طلافروشا کلا ثروتمندن حالا دستم نکنن دوتا طلا بردار ...
واقعا ربط داره دوست عزیز
توی سال گذشته خیلی از کارگاه ها و واحدهای کوچک تر طلا فروشی و طلا سازی ورشکسته و تعطیل شدن خیلی از طلا فروشها از بازار جا موندن و بدهی های کلان بار اوردن مثلا طلا فروشی که امروز دویست گرم طلا میفروشه به مشتری با قیمت گرمی ۷۰۰ اگه بلافاصله این دویست گرم رو نخره و جایگزین نکنه و مثلا بذاره فردا صبحش بخواد جایگزین کنه ، باید بخره ۷۳۰ و بدین ترتیب نه تنها سودی هم نکرده باید یه چیزی هم از جیب بذاره