2777
2789
عنوان

مشاوره میخام😢

252 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من ۲۲ سالمه شوهرم۲۵من شیش روز ک بچه پنج ماهم روسقط کردم شب سقطم اومدبامادرش بچه رو بردن ک دفن کنن شوهرم بامادرش رفت بعد اس داد ک ب مادرت بگوجواب گوی کشتن بچم باید باشه فردامیرم شکایت میکنم ازاین چرت پرت ها خلاصه شب سقط منو تک تنهاگذاشت رف دوسه روز پیش هم دیدم ی گپ توی اینستاداره بیشترشون دختربودن دوستاشم بودن منوبرده بود انگار فقدحرصم بده ولی میگف بردم ک یکم بخندی ولی زود پاکم کرد ازگپ باهام سرد همش میاد خونه مامانم میخوره ی دستت دردنکنه میگه میره یاشب میاد میخاب صب میره انگار ن انگار منم هستم خیلی درد دارم بچمو ازدست دادم اون اصلن عین خیالشم نیس دیگه خسته شدم ازدستشون وقتی حامله بودم مادرش رف خونه مادربزرگش زنگ زد نصف شب ک اینجا زلزله اومد آورا شده خونه رو سرمون ب دروغ بعدم کلی خندیدن فک نکرد ک من حاملم همیشه منواذیت میکردم بخدا خستم دعا کنید منم برم پیش بچم ازدستشون راحت بشم.....بچمو دکتراگفتن قلبش ضربان نداره حرکت نمیکنه دوروزتوشکمم مرده بود متوجه نشدم چون دلش نمیومد ببردکتر میگفت پول ازکجابیارم پول ندارم بچموب کشتن داد😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شرایطت سخته عزیزم

سقط به تنهایی دردناک هست؛با این اتفاقا سخت تر هم میشه

توکل کن به خدا

اگه همیشه شوهرت این مدلی نیست؛ بازم جای امید هست

ولی اگه همیشه اخلاقاش همین مدلیه

حتما پیش یه مشاور خبره برو واسه ادامه زندگی

خوب سقط جنین شما چه ربطی به مادرت داره؟؟؟

برادرش اومده بودروستامون دوس دخترش ببینه توراه برگشت تصادف کرد مرد میگفتن پدرت کشته حالا بچمومیگن مادرت بخداموندم😭

چقد شرایطت سخته عزیزم سقط به تنهایی دردناک هست؛با این اتفاقا سخت تر هم میشه توکل کن به خدا اگه هم ...

شب قدربود بخدا ازدرد مردم بچمم توشکمم مرده بودپدرم دراومد