2789
عنوان

مهاجرت

525 بازدید | 66 پست

چند روز پذیرشم اومده

برا اروپا 

ولی موندم چه کنم؟؟؟

۲۹ سالمه 

خانوادم میگن الان تو سن ازدواجی ، باید ازدواج کنی

مهاجرت باعث تجرد قطعی میشه

این یه سال اخیر هم خودم هم خانوادم سر یه عشق اشتباهی اذیت شدیم

چکار کنم؟؟؟

برادرمم میخواد اونم بره

نگران پدر مادرم هستم😔

برو لامصب

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویزاتون اومده ؟ 

تو شرایط کرونایی ؟  

(( کاملا سوالی کامنتم / در جریان روند ویزای سفارت  کشور خاصی  بودم  ، ب خاطر همین سوال برام پیش اومد)) 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که همه مرزها بسته است تا کی فرصت داری؟ 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

وای برو ازدواج چیهه بشینی ظرف بشوری حسرت اینروزا رو بخوری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نری تا آخر عمرت حسرت میخوری مثل من.اتفاقا من اون طرف ازدواجای موفق زیادی میشناسم. اوضاع ایران رو ببین. هر چی بدویی به هیچ جا نمیرسی. همیشه تورم و مشکلات اقتصادی از تو جلوتره. ۲۹ ک سنی نیست. 

سلام دوست عزیز، اگه میگید پذیرش اومده پس میتونید احتمالا برای ادامه تحصیل برید اروپا که به نظرم خیلی خوبه، و تصمیم سختیه، از طرفی وابستگی به وطن و خانواده، از طرف دیگه آینده و زندگی خودتون، من دوازده سال پیش مهاجرت کردم به آلمان، البته ازدواجی، ولی اینجا ادامه تحصیل دادم، تو ایران پزشک عمومی گرفته بودم، اینجا بعد از تایید مدارک تخصص داخلی گرفتم، الان خیلی راضیم، دلتنگی خانواده خیلی اذیت میکنه، خیلی، ولی شرایط زندگی اینجا با ایران خیلی متفاوته، خیلییی بهتره، اگه خانواده فقط به خاطر ازدواج میگند که به نظرم ازدواج چیز مهمی نیست، تضمینی هم به خوشبختی بعد از ازدواج نیست، به هرحال من با همه دوری و دلتنگی ها زندگی اینجا رو ترجیح میدم، متاسفانه شرایط ایران خوب نیست و به نظر نمیاد رو به بهبود باشه، من خودم عاشق ایرانم، ولی نه شرایطی که الان داره، من تجربه خودم رو گفتم، شاید کمکی باشه، تا اینجا زندگی نکنید تفاوت ها رو زیاد متوجه نمیشید، موفق باشید