2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 66 پست
ویزاتون اومده ؟  تو شرایط کرونایی ؟   (( کاملا سوالی کامنتم / در جریان روند ویزای سفارت ...

فقط پذیرش اومده

سفارت فکر کنم ۱۰ باز شه

شما اطلاعات خاصی داری که سفارت کی باز میشه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالتونه؟؟

رشته تون چی بوده؟

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
سلام دوست عزیز، اگه میگید پذیرش اومده پس میتونید احتمالا برای ادامه تحصیل برید اروپا که به نظرم خیلی ...

ینی ازدواج کردید بعد رفتید المان ؟؟

شما راجع به ایتالیا اطلاعات دارید؟؟

بخصوص جنوا؟؟

فقط پذیرش اومده سفارت فکر کنم ۱۰ باز شه شما اطلاعات خاصی داری که سفارت کی باز میشه؟؟

تا جایی ک من اطلاعات داشتم ، سفارت  بازه  ولی ظاهرا  ویزاها رو ب خاطر شرایط کرونا  ، فعلا معلق نگه داشته 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان وقت جدید نمیدن؟؟ شما جسارتا برا کدوم سفارت اطلاع دارید؟

درباره ایتالیا اطلاعات ندارم عزیزم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بلی، همسرم آلمان بودند منم بهشون ملحق شدم، از ایتالیا اطلاعاتی ندارم 

وای خوش بحالتون 

با همسرتون هستید 

ینی ارزوی من الان این مدل ازدواج هاست😭

خوشبخت باشید همیشه

وای خوش بحالتون  با همسرتون هستید  ینی ارزوی من الان این مدل ازدواج هاست😭 خوشبخت باشید ...

ینی کلی ساله با قانون جذب دارم سعی میکنم

همچین ازدواجیو جذب کنم نشده فعلا😔