_hedieh_ مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 عنوان دوماه شدههههه | مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست دوماهه پریود نشدمم دعا کنید دیگه بمیرم خسته شدم از زندگی حس میکنم سرطان رحم دارم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم 1399/02/29 | 03:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 دیدی گفتم من ترشح خونی دارم عفونت هم باعث ترشح خونی میشه تنبلی تخمدان هم باعث لکه بینی میشهاین گزینه ها رو رد کردی رفتی سراغ آخرین و بدترینش؟؟؟ 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 شاید تنبلی تخمدانه به جای این همه فاز منفی تشریف ببر دکتر زنان و سونوگرافی می ترسم هر چه بادا باد الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 خب دکتر نرفتی؟؟مجردی یا متاهل؟؟؟ مجردم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
meeery عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2457 اخه فقط پریود نیست ترشح خونی هم هست درد زیر شکم هم هست روز به روزم بد تر میشم وا احتمالا عفونی چیزی هس هیچ وقت به سرچ تو گوگل اکتفا نکن برو دکتر
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 می ترسم هر چه بادا باد ترس نداره هرچی باشه بهتر از بلاتکلیفیهبعدشم ان شاء الله مشکل خاصی نیست ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 دقیقا منم چیکارکنیم پس؟؟من دکترم رفتم سونو اوکی بود امپول پروژیترون ومدروکسی خوردم خبری نیس
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 منم دوماه نشدم وقتی ک پریم ادمد دوهفته طول کشید تا تموم شه اره وااای منم فک کنم همینجوری بشه الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 چیکارکنیم پس؟؟من دکترم رفتم سونو اوکی بود امپول پروژیترون ومدروکسی خوردم خبری نیس دیواره ی رحمت چقدر بود؟ 10/ 12 روز بعدش اگه نشدی به پزشک مراجعه کن عزیزم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22838 من كه تا قرص نخورم نميشم، مشكلى هم ندارم، سرطان چيه فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 قدیم رفتم دارو میخوردم. یه مدت تنظیم شد الانم باز مدتیه اینجور شدم هنوز نرفتم دکتر. دوباره باید برم خب مشکلت چیه الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8717 ممنون گلم منم گاهی ۲یا۳روز عقب میشه یعنی تنبلیه😕 دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 من اصن یادم نمیاد آخرین بار کی پریود شدم😐😑 تاحالا چند بار هم دکتر رفتم ولی تنبلی ندارم آخه عقب انداختن ک فقط به تنبلی نیستکلی دلیل دارهولی شایعش تنبلیه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 عفونت نداری ترشح خونی از عفونت هست نمی دونم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 دیواره ی رحمت چقدر بود؟ 10/ 12 روز بعدش اگه نشدی به پزشک مراجعه کن عزیزم گفتش ضخیم شده ولی نفهمیدم چندشده. بازبرم دکتر؟ برای چی؟ خطرناکه؟؟؟ خودمم میخوام دومین موعدم برسه نشدم بازبرم. ولی دیگه اخه چی بدن؟ ازخدامیخوام هیچ بنده ای به این مصیبتا دچارنشه
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 منم گاهی ۲یا۳روز عقب میشه یعنی تنبلیه😕 سیکلت چند روزس؟ نه بابا چند روز فاصله رو ک تنبلی نمیگن ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..