_hedieh_ مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 عنوان دوماه شدههههه | مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست دوماهه پریود نشدمم دعا کنید دیگه بمیرم خسته شدم از زندگی حس میکنم سرطان رحم دارم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم 1399/02/29 | 03:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8716 سیکلت چند روزس؟ نه بابا چند روز فاصله رو ک تنبلی نمیگن نمیدونم واقعا چند روزس اخه گاهی ۲یار۳روز عقب و جلو میشه دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 گفتش ضخیم شده ولی نفهمیدم چندشده. بازبرم دکتر؟ برای چی؟ خطرناکه؟؟؟ خودمم میخوام دومین موعدم ب ... مجردی؟ زمانی پری میشی که دیواره رحمت نازک بشهباردار نیستی؟ سیکل بدنت و هرمونات بهم میریزه واسه همونه باید همه سر موقد یکم اینور اونور عادت بشن ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 دکتره سونوگرافی گفت اشکالی نداره و خیلی ها هستن که پریود نمیشن ولی بچه دارن😳🤔 یه معجزه به حساب میادمنم خانومایی رو دیدم ک پری نمین ولی مادرناما خب میگم دیگه معجزس ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 عفونت هم باعث ترشح خونی میشه تنبلی تخمدان هم باعث لکه بینی میشه این گزینه ها رو رد کردی رفتی ... الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 مجردی؟ زمانی پری میشی که دیواره رحمت نازک بشه باردار نیستی؟ سیکل بدنت و هرمونات به ... نه متاهلم تنبلی دارم ولی اولین باره اینهمه تاخیر. ناباروری داریم چندساله ودوماه پیش میکرو کرده بودم نمیدونم دیگه ربط داره یانه
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 نمیدونم واقعا چند روزس اخه گاهی ۲یار۳روز عقب و جلو میشه چطوری حساب میکنیمثلا من هر 28 روز پریود میشمشاید تو هر 30 روز رو حساب میکنی واسه همون دو سه روز این ور اونور میشه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 چیکارکنیم پس؟؟من دکترم رفتم سونو اوکی بود امپول پروژیترون ومدروکسی خوردم خبری نیس من که هیچ کاری نکردم فقط حرس خوردم الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 نه متاهلم تنبلی دارم ولی اولین باره اینهمه تاخیر. ناباروری داریم چندساله ودوماه پیش میکرو کرده بودم ... اهان اثر داروهاتهزنگ بزن با دکتر مشورت کنمنم ای وی اف منفی داشتم این چیزا تو میکرو طبیعی ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8716 چطوری حساب میکنی مثلا من هر 28 روز پریود میشم شاید تو هر 30 روز رو حساب میکنی واسه همون دو سه روز ... نمیدونم اصلا سردرنمیارم چجور میگن ۲۸روز یعنی مال تو اگه این ماه پنجم شدی ماه بعدم پنجم میشی ؟ دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 من که هیچ کاری نکردم فقط حرس خوردم منم ازدست شوهرم دائم درحال حرص خوردنم. چه کاری بود مجردی وعشق وحال.
_hedieh_ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1661 منم ازدست شوهرم دائم درحال حرص خوردنم. چه کاری بود مجردی وعشق وحال. نگو بابا ادم یه همراه داشته باشه خیلی بهتر از تنهاییه من اگه شوهر داشتم حتما دکتر میرفتم حالا چرا حرص؟ الهی و ربی من لی غیرک انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره دورش بگردممممممممم
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 اهان اثر داروهاته زنگ بزن با دکتر مشورت کن منم ای وی اف منفی داشتم این چیزا تو میکرو طبیعی& ... واقعاتوچندروز 3کیلوکم کردی؟؟ به منم بگو منم افتضاح ازدارو هاچاق شدم افتضاح. اخه من اسفندمنفی شدم بعدشم دوماه پریود. همون دکتر رفتم گفتم حتما ازتنبلیمه گفت نه چیزی نمیبینم جز ضخامت رحمت
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 نمیدونم اصلا سردرنمیارم چجور میگن ۲۸روز یعنی مال تو اگه این ماه پنجم شدی ماه بعدم پنجم میشی ؟ نه عزیزم اگه دقیق بشم ماه بعد سوم میشماز روزی ک پریود میشی تا پریود بعدی میشه سیکلتتا 35 روز طبیعی هست3 ماه تاریخ هارو حساب کن دقیق متوجه میشی چند روزه هستی ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
agirl_nutella عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 8571 دیدی گفتم من ترشح خونی دارم ترشحاتت حالا صورتی رنگ روشنه؟؟اگه اینه عفونت نترس درد زیرشکم دوطرفش تخمدان هاامال عفونته من این مشکل دارم
مهربون21 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 19147 نگو بابا ادم یه همراه داشته باشه خیلی بهتر از تنهاییه من اگه شوهر داشتم حتما دکتر میرفتم حالا چرا حر ... سرهرچیزی بحث داریم, پول و ناباروی و... میگی دیگه چون الان مجردی منم اونطور میگفتم ولی اینومطمین باش100%مجردی راحتتره