2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست
سیکلت چند روزس؟  نه بابا چند روز فاصله رو ک تنبلی نمیگن

نمیدونم واقعا چند روزس اخه گاهی ۲یار۳روز عقب و جلو میشه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
گفتش ضخیم شده ولی نفهمیدم چندشده. بازبرم دکتر؟ برای چی؟ خطرناکه؟؟؟  خودمم میخوام دومین موعدم ب ...

مجردی؟ 

زمانی پری میشی که دیواره رحمت نازک بشه

باردار نیستی؟ 

سیکل بدنت و هرمونات بهم میریزه واسه همونه باید همه سر موقد یکم اینور اونور عادت بشن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتره سونوگرافی گفت اشکالی نداره و خیلی ها هستن که پریود نمیشن ولی بچه دارن😳🤔

یه معجزه به حساب میاد

منم خانومایی رو دیدم ک پری نمی‌ن ولی مادرن

اما خب میگم دیگه معجزس

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عفونت هم باعث ترشح خونی میشه  تنبلی تخمدان هم باعث لکه بینی میشه این گزینه ها رو رد کردی رفتی ...

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
مجردی؟  زمانی پری میشی که دیواره رحمت نازک بشه باردار نیستی؟  سیکل بدنت و هرمونات به ...

نه متاهلم تنبلی دارم ولی اولین باره اینهمه تاخیر. ناباروری داریم چندساله ودوماه پیش میکرو کرده بودم نمیدونم دیگه ربط داره یانه

نمیدونم واقعا چند روزس اخه گاهی ۲یار۳روز عقب و جلو میشه

چطوری حساب میکنی

مثلا من هر 28 روز پریود میشم

شاید تو هر 30 روز رو حساب میکنی واسه همون دو سه روز این ور اونور میشه

چیکارکنیم پس؟؟من دکترم رفتم سونو اوکی بود امپول پروژیترون ومدروکسی خوردم خبری نیس

من که هیچ کاری نکردم فقط حرس خوردم

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
نه متاهلم تنبلی دارم ولی اولین باره اینهمه تاخیر. ناباروری داریم چندساله ودوماه پیش میکرو کرده بودم ...

اهان اثر داروهاته

زنگ بزن با دکتر مشورت کن

منم ای وی اف منفی داشتم 

این چیزا تو میکرو طبیعی 

چطوری حساب میکنی مثلا من هر 28 روز پریود میشم شاید تو هر 30 روز رو حساب میکنی واسه همون دو سه روز ...

نمیدونم اصلا سردرنمیارم چجور میگن ۲۸روز یعنی مال تو اگه این ماه پنجم شدی ماه بعدم پنجم میشی ؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
منم ازدست شوهرم دائم درحال حرص خوردنم. چه کاری بود مجردی وعشق وحال. 

نگو بابا ادم یه همراه داشته باشه خیلی بهتر از تنهاییه من اگه شوهر داشتم حتما دکتر میرفتم حالا چرا حرص؟

اهان اثر داروهاته زنگ بزن با دکتر مشورت کن منم ای وی اف منفی داشتم  این چیزا تو میکرو طبیعی& ...

واقعاتوچندروز 3کیلوکم کردی؟؟ به منم بگو منم افتضاح ازدارو هاچاق شدم افتضاح. 

اخه من اسفندمنفی شدم بعدشم دوماه پریود. همون دکتر رفتم گفتم حتما ازتنبلیمه گفت نه چیزی نمیبینم جز ضخامت رحمت

نمیدونم اصلا سردرنمیارم چجور میگن ۲۸روز یعنی مال تو اگه این ماه پنجم شدی ماه بعدم پنجم میشی ؟

نه عزیزم اگه دقیق بشم ماه بعد سوم میشم

از روزی ک پریود میشی تا پریود بعدی میشه سیکلت

تا 35 روز طبیعی هست

3 ماه تاریخ هارو حساب کن دقیق متوجه میشی چند روزه هستی

نگو بابا ادم یه همراه داشته باشه خیلی بهتر از تنهاییه من اگه شوهر داشتم حتما دکتر میرفتم حالا چرا حر ...

سرهرچیزی بحث داریم, پول و ناباروی و... 

میگی دیگه چون الان مجردی منم اونطور میگفتم ولی اینومطمین باش100%مجردی راحتتره