2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست
دیدی گفتم من ترشح خونی دارم 

عفونت هم باعث ترشح خونی میشه 

تنبلی تخمدان هم باعث لکه بینی میشه

این گزینه ها رو رد کردی رفتی سراغ آخرین و بدترینش؟؟؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شاید تنبلی تخمدانه به جای این همه فاز منفی تشریف ببر دکتر زنان و سونوگرافی

می ترسم هر چه بادا باد

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می ترسم هر چه بادا باد

ترس نداره هرچی باشه بهتر از بلاتکلیفیه

بعدشم ان شاء الله مشکل خاصی نیست

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

منم دوماه نشدم وقتی ک پریم ادمد دوهفته طول کشید تا تموم شه 

اره وااای منم فک کنم همینجوری بشه

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
چیکارکنیم پس؟؟من دکترم رفتم سونو اوکی بود امپول پروژیترون ومدروکسی خوردم خبری نیس

دیواره ی رحمت چقدر بود؟ 

10/ 12 روز بعدش اگه نشدی به پزشک مراجعه کن عزیزم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

قدیم رفتم دارو میخوردم. یه مدت تنظیم شد الانم باز مدتیه اینجور شدم هنوز نرفتم دکتر. دوباره باید برم

خب مشکلت چیه

من اصن یادم نمیاد آخرین بار کی پریود شدم😐😑 تاحالا چند بار هم دکتر رفتم ولی تنبلی ندارم

آخه عقب انداختن ک فقط به تنبلی نیست

کلی دلیل داره

ولی شایعش تنبلیه

دیواره ی رحمت چقدر بود؟  10/ 12 روز بعدش اگه نشدی به پزشک مراجعه کن عزیزم

گفتش ضخیم شده ولی نفهمیدم چندشده. بازبرم دکتر؟ برای چی؟ خطرناکه؟؟؟ 

خودمم میخوام دومین موعدم برسه نشدم بازبرم. ولی دیگه اخه چی بدن؟ ازخدامیخوام هیچ بنده ای به این مصیبتا دچارنشه

منم گاهی ۲یا۳روز عقب میشه یعنی تنبلیه😕

سیکلت چند روزس؟ 

نه بابا چند روز فاصله رو ک تنبلی نمیگن