2777
2789
عنوان

دوماه شدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 110 پست
سرهرچیزی بحث داریم, پول و ناباروی و...  میگی دیگه چون الان مجردی منم اونطور میگفتم ولی اینومطم ...

نمی دونم چی بگم ولی اصلا از شرایط الانم راضی نیستم چون هیچ عشق حالی توش نیست فقط سختی پشت سختی ان شاالله مشکل شما هم حل بشه

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
واقعاتوچندروز 3کیلوکم کردی؟؟ به منم بگو منم افتضاح ازدارو هاچاق شدم افتضاح.  اخه من اسفندمنفی ...

اراده ی خیلی قویی میخواد لاغری

من 70 شدم بعد انتقال 

تیروئیدم دارم

تکت میکنم تو تایپک ولی احتمالا جا نداشته باشن ولی خودت تنهایی هم میتونی رژیم بگیری

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم چی بگم ولی اصلا از شرایط الانم راضی نیستم چون هیچ عشق حالی توش نیست فقط سختی پشت سختی ان شا ...

ممنون عزیزم, بالاخره همه مشکل دارن ایشالله مشکل همه حل بشه وبحق این شبهای رمضان شمام بایک کیس خوب ازدواج کنی

ترشحاتت حالا صورتی رنگ روشنه؟؟ اگه اینه عفونت نترس درد زیرشکم دوطرفش تخمدان هاامال عفونته من این مش ...

نه اتفاقا نزدیک به قهوه ایه و خونی

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
نمی دونم چی بگم ولی اصلا از شرایط الانم راضی نیستم چون هیچ عشق حالی توش نیست فقط سختی پشت سختی ان شا ...

گول نخور 

سختی رو ماها داریم تو آلان تو ناز و نعمتی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اراده ی خیلی قویی میخواد لاغری من 70 شدم بعد انتقال  تیروئیدم دارم تکت میکنم تو تایپک ...

تومنی یامن تو؟؟؟ منم تیرویید دارم منتها شدم75😡😡😡باقد160کوتوله گردالو به تمام معنا. منم میخوام فقط اولش سخته کنترل اشتها, اره؟ 

گول نخور  سختی رو ماها داریم تو آلان تو ناز و نعمتی

چ ناز نعمتی هیچ کس از زندگی کس دیگه خبر نداره

تومنی یامن تو؟؟؟ منم تیرویید دارم منتها شدم75😡😡😡باقد160کوتوله گردالو به تمام معنا. منم میخوام فقط ...

خیلی سخته منم تازه شروع کردم

گاهی نمیتونم خودمو کنترل کنم پرخوری میکنم

این هفته فقط 100 گرم کم کردم🙄

قد بلند تر از منی من 155 وزن فعلی 63

خب میدونم جه مدلی میگی الان تونتم سرچ کن انواع ترشحات میاره متوجه میشی عفونت داری 

اها ممنونم

چ ناز نعمتی هیچ کس از زندگی کس دیگه خبر نداره

ان شاء الله مشکلاتت رفع بشه

خیلی سخته منم تازه شروع کردم گاهی نمیتونم خودمو کنترل کنم پرخوری میکنم این هفته فقط 100 گرم کم کرد ...

خوبه وزنت به من ادامه بدیم میشه دوست باشیم؟ دقیقا همدردیم به هم انرژی بدیم ویاداوری, توماه رمضون جریان چطوریه؟ 

خوبه وزنت به من ادامه بدیم میشه دوست باشیم؟ دقیقا همدردیم به هم انرژی بدیم ویاداوری, توماه رمضون جری ...

اول تایپک رو بخونی متوجه میشی عزیزم

ماه رمضانم فرقی نداره قانونش همونه

ورزش خیلی مهمه

هر سوالی داشتی درخدمتم خانمی

شما کدوم بیمارستان میری؟