2777
2789

هیچ کس تجربه نداره؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

منم بچگی در اوردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باید دربیارن؟داداشم تو دستش داره سالهاست در نیاورده 

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
شوهر منم توی دست ش داشته که درآورده

پسرم هفت سالشه قراره پلاتین دربیاره ازدستش توروخدا هرچی می دونی بگو سخته همش احساس میکنم خوب جوش نخورده دارم دیوووونه می شم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
منم بچگی در اوردم 

چند سالگی کدوم قسمت خیلی سخته چقدر طول می کشه استخوان خوب بشه چون میگن جای پیچ ها خالیه

من تو پام بود در اوردم اذیت میکرد

پاتون خوب جوش خورده 

پسرم هفت سالشه قراره پلاتین دربیاره ازدستش توروخدا هرچی می دونی بگو سخته همش احساس میکنم خوب جوش نخو ...

عزیزم نگران نباش.

ان شاالله که چیزی نیست و مشکلی پیش نمیاد.

همسر من یه پلاتین تقریبا ۱۵ سانتی توی دست ش بوده که درآورده. و با همون دست ش بدن سازی کار میکنه و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره.

برای سلامتی گل پسرت صلوات فرستادم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 

عزیزم نگران نباش. ان شاالله که چیزی نیست و مشکلی پیش نمیاد. همسر من یه پلاتین تقریبا ۱۵ سانتی توی ...

ممنون گلم ان شاء الله همیشه سلامت باشن ببخشید میشه بگین عملش سخته یانه