2777
2789
عنوان

تخت یا گهواره؟

106 بازدید | 17 پست

بعد از مدتها به نتیجه رسیده بودم واسه نی نی گهواره تخت شو خوبه تا نزدیکای 5سال هم جواب میده تا اینکه دوستم که بارداره یه تخت سفارش داده گف خیلی مناسب درمیاد قیمتش با اون گهواره که گفتم یکیه ولی تا ده سالگی اینا میشه استفاده کرد حالا دودلم شدم

بنظرتون گهواره خوبه که بعدا تخت به انتخاب خود بچه باشه؟

یا 

تخت مقرون صرفه تره؟

عکسشم میفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گهواره بهتره منم تخت نخریدم راحت بچه رو میزاری تاب میخوره میخوابه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

میگن این تختایی که گهواره میشن بعد یه مدت شروع به قارو قور میکنه، اصلا خوب نیست. من اصلا بچم گهواره ای نبود، همیشه زیر سینم خابش میبرد. اصلا بدردم نخورد، همون تخت نوزاد نوجوان بگیر به صرفه تره، تا ۱۴ سالگیم میتونه ازش استفاده کنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من تخت چندمنظوره گرفتم هم گهواره داره هم کودک هم نوجوان

گهواره ش هم هر وقت خواستیم میتونم دربیارم

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

من بچه ام پسر .تخت نوزادی اش رو داغون کرد اینقدر ازش میپرید و با مداد روش نقاشی میکرد و..همش خداروشکر میکنم که نوزاد نوجوان نخریدم الان که ۷ سالش شد با انتخاب خودش براش تخت سقارش دادم

چرا کاربری من و ازم گرفتین  
من تخت چندمنظوره گرفتم هم گهواره داره هم کودک هم نوجوان گهواره ش هم هر وقت خواستیم میتونم دربیارم

میشه ببینم؟ 

من چون خونه خودمون نیس کوچیکم هس فعلا نمیخوام زیاد هزینه کنم جا هم ندارم