2777
2789
عنوان

ب خانواده همسرم چی بگم؟ 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 83 پست
نترس قوی باش تو مادر شدی که مثل شیر پشتش باشی تو جامعه کم نیاره  مثل خودت تربیتش نکن

یه سوال بپرسم؟

دفعه قبلی که رفتم خونشون قبل از رفتن به شوهرم گفتم که تماس بگیره و بهشون بسپاره که دخترم را نبوسن ، اما بوسیدند

منم دیدم اما به روی خودم نیاوردم و جوری وانمود کردم که انگار ندیدم

به نظرت قبل از رفتنمون بهشون زنگ بزنم بگم لطفاً این دفعه رعایت کنید

یا خود شوهرم چون این دفعه همراهم هست بذارم خودش باهاشون برخورد کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکه دخترم 15 ماهشه نمیتونم واقعا بهش آموزش بدم بدترین کارشون اینه

بگو اسهال گرفته  دور از جون 

بردم دکتر کلی دعوا کرده

کفت این چه وضع تو این کرونا حواستون به بهتون نیست 

یکم هوچی بازی در بیار بترسن

آره دیگه تازه از وقتی هم نشین شدم باهاشون پررو شدم قبل از ازدواجم ک‌ هالو بودم

سعی کن این رفتارتو کنار بزاری...اخه به چه قیمت میخوای همینطوری بمونی؟؟؟به قیمت مریض شدن جگر گوشت؟

ما دیشب یه جایی بودیم وسط دعا یه دختر بچه ی یه ساله ی خیییییییییییلی بامزه یهویی اومد نشست رو پاهای من از یه طرف داشتم ضعف میکردم براش اخه خیلی کوچولو و بامزه بود و بایهویی اومدنش هم مهرش وانداخت ب دلم و دلم میخواست توبغلم فشارش بدم از یه طرف میترسیدم مامانش یهو بیاد رفتاره بدی کنه اصلا توجهه خاصی به بچه نکردم(بغل ولمس و.....)رو دلم موند اصن🤥

سعی کن این رفتارتو کنار بزاری...اخه به چه قیمت میخوای همینطوری بمونی؟؟؟به قیمت مریض شدن جگر گوشت؟

فک نکن راضی هستم

کپی مامانمو متاسفانه

باید روی اعتماد ب نفسم‌کار کنم

به شوهرت بگو که بهشون بگه.یا هم به بچت یاد بده که نزاره بوسش کن .از بس تو گوشش بخون که بچت یاد بگیره من از بس به گوشش خوندم الان که 5 سالشه حتی اجازه نمیده باباش هم ببوستش،من که پشیمونم از کارم احساس میکنم من باعث شدم که دخترم از باباش فاصله بگیره

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

منم همین مشکلو داشتم ولی وقتی رفتیم تو راه ب شوهرم گفتم بگو همون اول بچه رو نبوسن اونم وقتی رسیدیم مادرش اومد بچه رو بگیره گفت مامان نگیرش تو بغلت مریضی اومده اوضاع خطرناکه شاید برا خودتونم بد باشه و بوس تعطیل ولی کلا ب بچه ها اموزش بدین ک اجازه ندن کسی بوسشون کنه خصوصا مناطق حساس الان پسر من طرف هیچکس نمیره ببوسش یکی هم میخواد ببوسش نمیذاره میگه بدم میاد مگر یکی ی دونه ب زور اونم زود پاکش میکنه ک کلا طرف پشیمون میشه😂😂😂😂

فک نکن راضی هستم کپی مامانمو متاسفانه باید روی اعتماد ب نفسم‌کار کنم

برو پیش مشاور حتما....البته من شنیدم که اگر بری جلو ایینه با خودت حرف بزنی اعتماد به نفست میره بالا...