2777
2789
عنوان

ب خانواده همسرم چی بگم؟ 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 83 پست
تازه وقتی وارد میشیم همچین میگرنش تو بغل ک نفس ب نفس هم میشن خب خطرناکه میترسم چیزی بگم بهشون بر ب ...

خب واقعا اگه رعایت نمیکنن نرید، به شوهرت بگو اگه زنگ زدن بگه چون نمیتونید فاصله رو با بچه و بزرگتر رعایت کنید نمیایم...

حرفتو قبول دارم باید خیلی مراقب باشم تا کم کم خودش متوجه شه می‌دونی منظورم چیه؟ یکی شروع می‌کنه ب ...

عزیز دلم این جا هر کس مطابق زندگی و رفتار خودش با خواهر شوهرو مادرشوهر رو توصیف می‌کنه واون جور که خودش رفتار می‌کنه به شما هم میگه ولی شرایط زندگی هرکسی فرق می‌کنه .نصیحت ها و حرفای این جارو جدی نگیر عزیزم .💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو داشتم ولی وقتی رفتیم تو راه ب شوهرم گفتم بگو همون اول بچه رو نبوسن اونم وقتی رسیدیم م ...

من یه خواهر شوهر دارم ک‌هیچکس حریفش نمیشه و کار خودشو می‌کنه سنش زیاده‌و‌مجرد

برو پیش مشاور حتما....البته من شنیدم که اگر بری جلو ایینه با خودت حرف بزنی اعتماد به نفست میره بالا. ...

باید کار کنم روش ک بتونم دخترم رو دارای اعتماد ب نفس رشد بدم

البته در همجواری با خانواده شوهرم اعتماد ب نفسم‌پایینه

مواقع دیگه بهترم

خب واقعا اگه رعایت نمیکنن نرید، به شوهرت بگو اگه زنگ زدن بگه چون نمیتونید فاصله رو با بچه و بزرگتر ر ...

قبلا نرفتیم ب این دلیل

بعد ۶ هفته ک رفتیم دوباره روز از نو ، روزی از نو