2777
2789
عنوان

ب خانواده همسرم چی بگم؟ 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 83 پست
خب دل خودم چی؟ بوسش نکنم؟ اگه کم کم ل من هم بوس نداد چی؟

نه الان بوسش نکن !! 

بزرگتر که شد 

بوس کردن زیاد مریضی میاره الان خیلی کوچیکه

تازه کرونا هم هست خودتم رعایت کن

بعد دیگه هر از گاهی لپشو بوس کن‌

غصه نخور درست میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرم چند بار دخترم  از لب بوس کردیم دیگه هرکی چ اقوام من چ همسرم میدید فقط میگفت بوس بده ...

آره خوبه اینجوری ک میگی

آموزشش سخته؟؟

منم اگه جلوشون بگم مامان بوس بده ، پشت سر بوس میکنن

اما خب لااقل دلم خوشه کمتر میبوسن

مادر که شدی باید خیلی کارا رو انجام بدی که قبلا نمیتونستی.  چرا اجازه میدی بچتو ببرن یه جایی ک ...

حرفتو قبول دارم

باید خیلی مراقب باشم تا کم کم خودش متوجه شه

می‌دونی منظورم چیه؟

یکی شروع می‌کنه ب حرف زدن

یکی دیگه دخترم رو می‌بره یه طبقه دیگه

مادر که شدی باید خیلی کارا رو انجام بدی که قبلا نمیتونستی.  چرا اجازه میدی بچتو ببرن یه جایی ک ...

تازه وقتی وارد میشیم همچین میگرنش تو بغل ک نفس ب نفس هم میشن

خب خطرناکه

میترسم چیزی بگم بهشون بر بخوره

نکن دخترم گناه داره

آره خوبه اینجوری ک میگی آموزشش سخته؟؟ منم اگه جلوشون بگم مامان بوس بده ، پشت سر بوس میکنن اما خب ...

اگه کلمات متوجه میشه ن

ولی اصلا خودتون هم بوسش نکنید ی مدت تا از سر بچه بیفته یا دستش فقط ببوس.الان دختر من هرکی دوست داره بوس میکنه هرکی رو نخواد خیلی رک میگه ن البته استثنا هم هستا دخترم خیلی مهربون اگه یکی بگه باهات بخرم یا الکی گریه کنه بوسش میکنه(لبش ن ها.فقط لپ)

آفرینهمینکار رو از اول میکردی چی گفتی بهشون ؟ یادته؟

گفتم نچلونید گناه داره اذیت میشه من اصلا نمیتونم تحمل کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تازه وقتی وارد میشیم همچین میگرنش تو بغل ک نفس ب نفس هم میشن خب خطرناکه میترسم چیزی بگم بهشون بر ب ...

بر بخوره به درک...دخترت مهم تره یا اونا...بچه به این کوچیکی که نمیتونه از خودش مراقبت کنه و بگه نکنین تو باید به جاش بگین

چرا میزاری بچه رو ببرن ؟ نمیخوام تو دلتو خالی کنم، اما محارم هم خطرناکن! از الان مراقبش باش بخاطر د ...

قبول نمی‌خوام لال باشم

واسه همین این تاپیک و زدم

اما نمی‌دونم چی بگم

بهم ایده بده

قبول نمی‌خوام لال باشم واسه همین این تاپیک و زدم اما نمی‌دونم چی بگم بهم ایده بده

بگو بوس نکنید مریض میشه بچم

رک بگو اتفاقی نمیافته ازت دلخورم بشن مهم نیست عادت میکنن، خیلی راحته گفتنش نترس

غصه نخور درست میشه.
قبول نمی‌خوام لال باشم واسه همین این تاپیک و زدم اما نمی‌دونم چی بگم بهم ایده بده

بهشون بگو بچه مو مریض میکنین انقد میچسبین بهش دوست ندارم اینطوری بوسش میکنین یه بار دیگه بوسش کردین دیگه نمیزارم نزدیکش بیاین

ببین الان دیگه نباید هی بگی عرضه ندارم جلوشون وایسم...اگه بچت مریض بشه اونا جواب میدن...بچه کوچیکه ح ...

آره 

می‌خوام برخورد کنم

مودبانه و موثر

ب نظر شما چی بگم؟