2777
2789
فقط دیلاتور 

اره با ویلاتور تمرین میکردم

الان عفونت گرفتم فکرکنم شدیده زیردلم تیرمیکشه 

میترسم زخم باشه ولی چون نمیتونم معاینه شم نمیدونم چیکار باید بکنم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حتما دکتر بروو ک بها دارو بده

اره حتما میرم اما میگم چون نمیتونم بذارم معاینه کنه اگه زخم اینا داشته باشم چجوری میفهمه؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
اره حتما میرم اما میگم چون نمیتونم بذارم معاینه کنه اگه زخم اینا داشته باشم چجوری میفهمه؟ 

نمی‌دونم این درد واژینسموس خوب بشه قشنگ رابطه برقرار می‌کنی معاینه میشه توسط دکتر بدون درد 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نمی‌دونم این درد واژینسموس خوب بشه قشنگ رابطه برقرار می‌کنی معاینه میشه توسط دکتر بدون درد 

اره انشالله 

میخام برم دکتر اول عفونتم رفع بشه بعد دوباره با دیلاتور تمرین کنم

شما دیلاتور رو خریدی یا خودت درست کردی؟ 

اره انشالله  میخام برم دکتر اول عفونگتم رفع بشه بعد دوباره با دیلاتور تمرین کنم شما دیلاتور رو ...

درست کردم با انجمن واژینسموس ها در ارتباط بودم هر دقیقه تو تمرین باهام آنلاین بود دلداری م میداد راهنمایی م میکرد اونا خوب بلدن همه چی توضیح میدن رایگان بود خیلی خوش اخلاق بود اون خانم مهربون بود  فرشته 

درست کردم با انجمن واژینسموس ها در ارتباط بودم هر دقیقه تو تمرین باهام آنلاین بود دلداری ...

اره منم با همونا بودم ی همراه داشتم همش راهنماییم میکرد

میگم ک،، خوبم شدم یبار رابطه کامل داشتم بدون درد

اما بعد دوباره وقفه افتاد تمرینم نکردم باز برگشت

الان دوسال گذشته 😔میخام باز شروع کنم فقط باید عفونتم رفع شه چون حتی وقتی یکوچولو انگشتم رو داخل واژن میکنم از درد و سوزش میمیرم.. 

شما واژینیسموست کامل خوب شد الان اصلا درد نداری ینی؟ 

اره منم با همونا بودم ی همراه داشتم همش راهنماییم میکرد میگم ک،، خوبم شدم یبار رابطه کامل داشتم بدو ...

اره خوب خوب شدم ن اصلا درد ندارم هیچی ب لطف خدا باردارم

فقط دوماه تمرین کردم خیلی تلاش کردم برای زندگیم 

تازه من تو سیکل ای وی اف برای بارداری رفتم چقدر سونو واژینال شدم 

اره خوب خوب شدم ن اصلا درد ندارم هیچی ب لطف خدا باردارم فقط دوماه تمرین کردم خیلی تلاش کردم برای زن ...

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن

وسط تمرینات عفونت نمیگرفتی؟ 

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن وسط تمرینات عفونت نمیگرفتی؟ 

نگاه باید تمیز انجام بدی 

مثلاً بعد دوبار تمرین دستکش دیلاتور عوض کن 

بعد نزار رو فرش برو یه اتاق قشنگ خودت باشی خودت سینی بردار دیلاتور برار داخلش هر بار تمرین کردن زود خودت بشور 

شورت نپوش با دامن تو خونه بگرد 

اینجور عفونت نمی‌گیری 

زود خودت تمیز بشور خشک کن دیلاتور ها هم بزار تو یه ظرف تمیز دست خودت تمیز تمیز باشه 

نگاه باید تمیز انجام بدی  مثلاً بعد دوبار تمرین دستکش دیلاتور عوض کن  بعد نزار رو فرش بر ...

ممنونم عزیزم دعام کن