بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه زندگی سرشار از آرامش با بچه های سالم و صالح و یه همسر متعهد
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
عزیزم ختم چهله زیارت عاشورا رو بردار خیلی حاجت میده چهل شب پشت سر هم زیارت عاشورا بعد دعای علقه رو ب ...
عزیزم گرفتم و خوندم... لطفا شما دعامون کن
به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
ای جانم خدا صبرت بده عزیزم... من و همسرم غیر خدا کسی رو نداریم با اینکه من پدر و مادر دارم و خیلی براشون عزیزم ولی هیچ جا خونه خود آدم نمیشه مخصوصاً که همسرم هیچ کس رو نداره...
به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.