2777
2789

[QUOTE=137300503]ممنونم عزیزم منو همسرمم خیلی وابسته ی همیم شما هم عین ما هستین دقیقا انشاءالله هر چه زودتر ازاد بشه ...[/QUOT

هنور قاضی حکم نداده. فقط برای یکی از پرونده های حقوقی زندانه که اونم یه چکه که ایشون به عنوان ضامن پشتش رو امضا کرده. 

خداروشکر قاضی اش خیلی آدم خوبیه ولی چون شاکی خصوصی داره قاضی گفته اگه رضایت شاکی ها رو جلب کنه از زندان و جریمه دولتی تبرئه اش میکنم.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
[QUOTE=137300503]ممنونم عزیزم منو همسرمم خیلی وابسته ی همیم شما هم عین ما هستین دقیقا انشاءالله هر چ ...

خدا رو شکر که قاضیه بد به پستتون نخورد الهی شکر انشاءالله که زودتر ازاد بشن

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید