2777
2789
آزادی همسرم از زندان.... لطفا هر کی پست رو میبینه برای آزادی همسرم از زندان دعا کنه 5 ماهه افتاده ز ...

عزیزم ختم چهله زیارت عاشورا رو بردار خیلی حاجت میده چهل شب پشت سر هم زیارت عاشورا بعد دعای علقه رو بخون انشاالله حاجت روا بشی من الان چه شب برداشتم حاجت گرفتم این چهل شب یاد شوهرت میکنم زودی بیاد پیشتون انشاالله 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آرزوم اینه انقدر تاپیک یکی مونده به آخریم رو گزارش بزنن تا بترکه مردم از بس گفتم هیچکی نزد حتی گفتم صلوات میفرستم براشون 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

ارزو دارم به ۱۰ سال پیش برگردم .. جور دیگه زندگی میکردم .  آرزو دارم این روزها ی پر استرس بره  یه روزی تی وی رو  روشن‌کنم بگن کرونا برای همیشه از بین رفت می تونید به خیال راحت زندگی کنید

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna
آزادی همسرم از زندان.... لطفا هر کی پست رو میبینه برای آزادی همسرم از زندان دعا کنه 5 ماهه افتاده ز ...

همسر منم دو ساله زندانه   

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃