2777
2789
عنوان

اسلیو معده

164 بازدید | 30 پست

خانما کسی اینجا خودش یا اشناهاش عمل اسلیو کرده خوب بوده راضی هستید؟؟هزینش چقدر شد؟نتیجه گرفتید؟فرق اسلیو با بای پس چیه؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

سوال منم هست کاش یکی قشنگ راهنمایی کنه قراره بعد از زایمان عمل کنم میترسم اطرافیان بیشتر به ترسم دامن میزنن شنیدم همش احساس ضعف و بی‌حالی داری و کلا تغذیه ات فرق می‌کنه و هزینت میره بالا تا آخر عمر نمی‌دونم راسته یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Bmi ات چنده؟ 

اسلیو طوریه که معده رو هم قطر روده میکنن مث روده میشه. تو بایپس هم بیشتر معده رو بر میدارن. البته خیلی وقت پیش چک کردم شاید اشتباه یادم مونده

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
Bmi ات چنده؟  اسلیو طوریه که معده رو هم قطر روده میکنن مث روده میشه. تو بایپس هم بیشتر معده رو ...

۲۸

ببین من میخواستم انجام بدم کلیه هام به مشکل خورد دیگه انجام ندادن به نظر من خیلی عمل خوبی هست حداقل سلامتی خواهی داشت من خیلی لاغر شدم براثر بیماری ولی اگه میتونستم ۱۰۰درصد جراحی میکردم دیدم که چقدر ادم ها عوض میشن

سوال منم هست کاش یکی قشنگ راهنمایی کنه قراره بعد از زایمان عمل کنم میترسم اطرافیان بیشتر به ترسم دام ...

وای دقیقا اصلا هرچقدر میپرسم هیچکس جواب قطعی و درست نمیده من میخوام اگه بشه قبل بارداری عمل کنم ولی میگن ۲سال باید صبر کنم موندم حالا اصلا هیچی هم نمیدونم از این عمل حتی ی دکتر خوبم سراغ ندارم

Bmi 28 و میخوای عمل کنی؟ دیوانه ای؟

۱۰ کیلو اصافه دارم ۱۰ کیلویی که خیلی رومخمه و هیچ جوری کم نمیشه

ببین من میخواستم انجام بدم کلیه هام به مشکل خورد دیگه انجام ندادن به نظر من خیلی عمل خوبی هست حداقل ...

منم دقیقا میگم الان که جوونم باید از هیکلم لذت ببرم از لباسای قشنگ 

اصلا واسه ۱۰ کیلو اضافه اسلیو نمیکنه دکتری برات رژیم بگیر

بخداا اراده ندارم یعنی اگه کم بشم شاید ارادم بیاد ۱ماهم هیچی نخورم تکون نمیخورم

منم دقیقا میگم الان که جوونم باید از هیکلم لذت ببرم از لباسای قشنگ 

من میخوام برم پوستام جم کنم اگه دکتر اجازه بده کلا از جوتی باید لذت ببری هزینه اش سال گذشته ۲۰ملیون بود الان نمیدونم 

۱۰ کیلو اصافه دارم ۱۰ کیلویی که خیلی رومخمه و هیچ جوری کم نمیشه

عزیزم ده کیلو که چیزی نیس راحت میتونی کم کنی به خاطر این مقدار ارزش نداره بری زیر تیغ جراحی و عوارضش ما ها دیگه با رژیم و ورزش نشده و تحمل این وزن سخته برامون که عوارض و به جون میخریم 

من میخوام برم پوستام جم کنم اگه دکتر اجازه بده کلا از جوتی باید لذت ببری هزینه اش سال گذشته ۲۰ملیون ...

پس چرا برای بعضیا خیلی کم میشه هزینش؟