2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست
۱۰ کیلو اصافه دارم ۱۰ کیلویی که خیلی رومخمه و هیچ جوری کم نمیشه

یه نصیحت خواهرانه از من به تو فراموش نکن لطفا. اینجور عملا برای bmi بالای ۴۰ هست. (منم عمل کردم) و بخدا ۱۰ کیلو هیچ چی نیست. عمل کنی تا اخر یا زندگی عادی نداری یا خودت رعایت نمیکنی وزنت برمیگرده. عوارض زیاد هم داره. من فک نمیکنم هیچ دکتری بپذیره برای ۱۰ کیلو این عملو بکنه. من چقد ناراحتم وزنم به حدی رسید که مجبور شدم عمل کنم. اصلا به عمل فکر هم نکن.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
عزیزم ده کیلو که چیزی نیس راحت میتونی کم کنی به خاطر این مقدار ارزش نداره بری زیر تیغ جراحی و عوارضش ...

شما چندی گلم

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نصیحت خواهرانه از من به تو فراموش نکن لطفا. اینجور عملا برای bmi بالای ۴۰ هست. (منم عمل کردم) و ب ...

پس چیکار کنم انواع رژیم انواع ورزش کالری شماری کم نمیشه بخدا نمیشهههه

پس چرا برای بعضیا خیلی کم میشه هزینش؟

بیمه تکمیلی دارن چون من نداشتم ازم پرسید گفتم نه ندارم کفت اگه بیمه تکمیلی نداشته باشی سخته الان فکر کنم دروبر ۳۰ملیون بشه با دلار بالا میره وسایل دیگه

بیمه تکمیلی دارن چون من نداشتم ازم پرسید گفتم نه ندارم کفت اگه بیمه تکمیلی نداشته باشی سخته الان فکر ...

اره منم ندارم بیمه

پس چیکار کنم انواع رژیم انواع ورزش کالری شماری کم نمیشه بخدا نمیشهههه

چرا نمیشه به خودت تلقین کردی سخته. بخدا راحته. فقطم خودت میدونی حرفات بهونس یا واقعا تمام تلاشتو کردی

چرا نمیشه به خودت تلقین کردی سخته. بخدا راحته. فقطم خودت میدونی حرفات بهونس یا واقعا تمام تلاشتو کرد ...

بدنم خیلی نسبت به رژیم مقاوم شده اصلا کم نمیشه بخدا تو ماه رمضون گفتم این یک ماه فرصت خوبیع برای لاغری  یک گرم لاغرم نشدم 

یه نصیحت خواهرانه از من به تو فراموش نکن لطفا. اینجور عملا برای bmi بالای ۴۰ هست. (منم عمل کردم) و ب ...

یعنی راضی نیستی از عملت عزیزم راسته میگن همیشه حالت ضعف و بی حالی داری و تغذیت فرق می‌کنه و هزینه هات تا آخر عمر میره بالا باید دارو مصرف کنی و اینا 

چرا نمیشه به خودت تلقین کردی سخته. بخدا راحته. فقطم خودت میدونی حرفات بهونس یا واقعا تمام تلاشتو کرد ...

ببین من خودم ۳۵کیلو لاغر شدم ولی باور کن خیلی سخته خیلی بعد احتمال برگشتش هم هست من مریضی لاغر کرد 

ببین من خودم ۳۵کیلو لاغر شدم ولی باور کن خیلی سخته خیلی بعد احتمال برگشتش هم هست من مریضی لاغر کرد&n ...

شما عمل کردی؟

بدنم خیلی نسبت به رژیم مقاوم شده اصلا کم نمیشه بخدا تو ماه رمضون گفتم این یک ماه فرصت خوبیع برای لاغ ...

ماه رمضون اتفاقا چاق میشن اکثرا. چون افطار و سحر زیاد میخورن و طول روز همش ول شدن و فعالیت ندارن.

و تازه برای شما احتمالا عمل خطرناکم هست. چون اون اول کار وزن زیادی کم میشه. بیشتر از ۱۰ کیلو. من خودم تو ۳ هفته ۱۵ کیلو کم کردم. و احتمالا کمبود وزن پیدا میکنی و کبدت اسیب میبینه.

و بازم میگم احتمالا دکتر خوبی حاضر نمیشه شما رو عمل کنه.

یعنی راضی نیستی از عملت عزیزم راسته میگن همیشه حالت ضعف و بی حالی داری و تغذیت فرق می‌کنه و هزینه ها ...

عزیزم من اسلیو نکردم دقیق از عوارضش مطلع نیستم. ولی بله اسلیو تغذیه فرق میکنه. و هیچ وقت نمیتونی حجم عادی غذا بخوری. مثلا یکی رو میشناختم بعد از یسال میگفت که نمیتونه یه لیوان آب رو یهو بخوره. باید خورد خورد بخوره.

برای منم عوارض پیش اومد بالاخره ولی من مجبور به عمل شدم اگه نمیکردم مشکلات جدی تر پیش میومد برام. راضی نیستم چون نباید میذاشتم وضع اینطوری شه. حتی عوارضم بزاریم کنار ادم باید با رژیم و ورزش لاغر شه تا بدن و هیکلش اینقد زشت نشه