2777
2789
عنوان

عروسی

240 بازدید | 8 پست

به نظرتون تالارها باز میشن 

عروسی دختر عموم با پسرعموم ۸ خرداد تالار دارن باعموم تو یه کوچه ایم نرمم داستان میشه به نظرتون تالار باز یا نه اطراف تهرانیم

خودشون باید عاقل باشن کنسل کنن

عروسی گرفتن کلا مسخره هست ، تو این شرایط که دیگه مسخره تر

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ ساله عقدن دیگه خسته شدن قرار بود فرودین بشه حالا ۸ خرداد

برن سر زندگیشون دیگه این مسخره بازیا چیه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
برن سر زندگیشون دیگه این مسخره بازیا چیه

بدون عروسی نمیرن زن عموم شهرت طلبه میخواد عروسی باشه که لنگه اش تو فامیل نباشه عروسشم دختر آبجیشه یعنی عروس و داماد هم باباهاشون داداشن هم ماماناشون ابجی

بدون عروسی نمیرن زن عموم شهرت طلبه میخواد عروسی باشه که لنگه اش تو فامیل نباشه عروسشم دختر آبجیشه یع ...

نمیدونم اینجور ادما تو سرشون چی میگذره.... این چیزا خوشبختی نمیاره.... انشاالله که خوشبخت بشن