عروسی گرفتن کلا مسخره هست ، تو این شرایط که دیگه مسخره تر
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۴ ساله عقدن دیگه خسته شدن قرار بود فرودین بشه حالا ۸ خرداد
برن سر زندگیشون دیگه این مسخره بازیا چیه
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
بدون عروسی نمیرن زن عموم شهرت طلبه میخواد عروسی باشه که لنگه اش تو فامیل نباشه عروسشم دختر آبجیشه یعنی عروس و داماد هم باباهاشون داداشن هم ماماناشون ابجی
بدون عروسی نمیرن زن عموم شهرت طلبه میخواد عروسی باشه که لنگه اش تو فامیل نباشه عروسشم دختر آبجیشه یع ...
نمیدونم اینجور ادما تو سرشون چی میگذره.... این چیزا خوشبختی نمیاره.... انشاالله که خوشبخت بشن