2777
2789
عنوان

غذای کمکی

177 بازدید | 28 پست

سلام مامانا میخوام سوپ پسرموشروع کنم بهش بدم چطوری درست کنم چقد بدم بهش ؟پنج ماه و بیست روزشه تاحالا فرنی میخورده و حریره 

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گلم شمافرنی روچجوری درست میکنی؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اب ارد برنج یه ذره نبات قوام که اومد میذارم ولرم بشه یه قاشق بهش شیرخشکی که پسرم میخوره اضاف میکنم حالا اونا که شیرخودشونو میدن اونو اضاف میکنن بهش میدم

آرد برنج و آب و نبات ب مقدار کم و خیلی کم کره البته سن بچه بالای شش ماه باشه.مواد رو میزاری کامل بپزه.من اوایل برای فرنی آرد رو قبل فرنی تفت داده بودم مثل اردی ک باهاش حلوا درست میکنی ک بچه دلدرد نگیره.سفتی فرنی هم اگر برای بچه زیر ۷ ماه هست باید رقیق باشه ک راحت قورت بده

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه

باید قبل سوپ اول تست هویج بری اولین سبزیجاتیه که بچه میخوره بخارپز کن پوره کن له اش کن یکم رقیق بشه بده بخوره بعد میتونی سیب زمینی رو بخار پز کنی پوره کنی با کمی کره بدی بخوره  اگه خوب بود سوپ درست کن هویج و سیب و زمینی و یکم جعفری میپزه میکس میکنی به صورت رقیق براش

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
اب ارد برنج یه ذره نبات قوام که اومد میذارم ولرم بشه یه قاشق بهش شیرخشکی که پسرم میخوره اضاف میکنم ح ...

اگه به جانبات شکربریزیم اشکال داره؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اگه به جانبات شکربریزیم اشکال داره؟

نه خب من واسه اینکه این ترکیب سرده و ممکنه بچه دلپیچه بگیره نبات میزنم اگه بچتون میسازه بهش شکر بزنید ولی نه زیاد که عادت بکنه به طعم شیرینش

عزیزم اول پوره سیب زمینی و هویج بده 3 روز بعد سوپ ساده درست کن 

سوپ ساده:سیب زمینی هویج برنج بزار بپزه کره بزن له کن بده بهش. 3 روز اینو بده

3 روز سوم میتونی بهش گوشت یا مرغ یا ماهیچه اضافه کنی. گوشت گوسفند بزن.

آرد برنج و آب و نبات ب مقدار کم و خیلی کم کره البته سن بچه بالای شش ماه باشه.مواد رو میزاری کامل بپز ...

شیردیگه نمیخواد؟

اخه ازچهارماهگی شروع کردم هنوز همونارو بدم؟؟؟

نه عزیزم حتما تغییر بده چون به زودی ازین طعم ها خسته میشه و بد غذا میشه 

اول براش سیب زمینی با برنج بپز و له کن بده بخوره 

سه روز بعد هویج اضافه کن به این ترکیب

دو یه روز بعد یه تیکه ماهیچه بدون چربی و پیاز و سیب زمینی و هویج بزار بپزه اما در آخر پیازو در بیار و همه را باهم میکس کن بده بخوره 

تو این سه روز فاصله ها میتونی تقسیم کنی حریره و فرنی هم بدی منظورم اینه که یهو سه روز پشت سر هم پوره سیب زمینی نده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز