2821
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست
نه خب من واسه اینکه این ترکیب سرده و ممکنه بچه دلپیچه بگیره نبات میزنم اگه بچتون میسازه بهش شکر بزنی ...

ممنون عزیزم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من با شکر هم درست کردم و خداروشکر مشکلی نبوده.اما تا جایی ک ممکنه فقط نبات چون بچه سردیش نشه

گلم لطف کردی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیردیگه نمیخواد؟

نه.من نزدم.شیر ک بهش میزنم بچه ام خیلی رعبتی برای خوردن نداره.شما میخوای شیر بهش بزن.اگر شیر خودتو میزنی اول بزار کامل سرد بشه و بهش اضافه کن و اگر شیر خشک میزنی هم باز بزار سرد بشه و بهش بزن.البته یکم فرنی رو سفت تر بردار ک شل نشه

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
عزیزم اول پوره سیب زمینی و هویج بده 3 روز بعد سوپ ساده درست کن  سوپ ساده:سیب زمینی هویج برنج ب ...

این که میگن به پوره شیربزنم چی؟چه شیری منظورشونه؟؟؟

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
نه عزیزم حتما تغییر بده چون به زودی ازین طعم ها خسته میشه و بد غذا میشه  اول براش سیب زمینی با ...

مثلا امروز پوره بدم فردا حریره روزبعد دوباره پوره؟؟؟

نه.من نزدم.شیر ک بهش میزنم بچه ام خیلی رعبتی برای خوردن نداره.شما میخوای شیر بهش بزن.اگر شیر خودتو م ...

ممنون عزیزم

آرد برنج و آب و نبات ب مقدار کم و خیلی کم کره البته سن بچه بالای شش ماه باشه.مواد رو میزاری کامل بپز ...

ببخشیدشرمنده یه سوال دیگه.نباتوبایدهمینجوری انداخت یابایدلهش کرد؟

ببخشیدشرمنده یه سوال دیگه.نباتوبایدهمینجوری انداخت یابایدلهش کرد؟

همینجوری هم بندازی موقع پختن وقتی اب فرنی به اندازه باشه و هم بزنی نبلت هم حل میشه.البته قبلش نبات رو کوچیک کن

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
همینجوری هم بندازی موقع پختن وقتی اب فرنی به اندازه باشه و هم بزنی نبلت هم حل میشه.البته قبلش نبات ر ...

یه دنیاممنون

مثلا امروز پوره بدم فردا حریره روزبعد دوباره پوره؟؟؟

بله عزیزم با مواد غذایی که امتحان کردی و حساسیت نداره تنوع بده ، مثلا اگر هویج دادی حساسیت نداشت ، پلو هویج براش درست کن اما حتما پوره کن بعد بهش بده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
بله عزیزم با مواد غذایی که امتحان کردی و حساسیت نداره تنوع بده ، مثلا اگر هویج دادی حساسیت نداشت ، پ ...

اگه حساسیت داشت چطوری میشه فهمید؟؟؟

اگه حساسیت داشت چطوری میشه فهمید؟؟؟

دونه های قرمز میزنه یا اسهال میشه به هر حال متوجه میشی عزیز

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز