2821
2789
عنوان

درست کردن کیک

194 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من امروز تولدمه میخوایم بعد از افطار کیک درست کنیم یه چنتا سوال داشتم 

با پودر کیک چطوری باید درست کنم آب هم باید برزیم؟؟ 

و میخوام موز بریزم تو قالب همراه با مخلوطش؟! 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

عع امروز تولد مامان منم هست عزیزم تولدت مبارک🌹🌹

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عع امروز تولد مامان منم هست عزیزم تولدت مبارک🌹🌹

مرسی 😍

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

مبارکههههههه🥳🥳🥳🥳🥳

مرسی😍

عزیزم من دستور پخت خوبی دارم بخوای میدم براتون

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
معمولا دستور پودر کیک اناده ها سه چهارم اب هست و نصف لیوان روغن

تخم مرغ چندتا باید بریزم

درمورد موز هم میشه بگین چیکار کنم

عزیزم من دستور پخت خوبی دارم بخوای میدم براتون

مرسی لطف میکنی 💝

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز