2777
2789
عنوان

درست کردن کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی لطف میکنی 💝

عزیزم۶تا تخم مرغ

۳۰۰گرم ارد

۳۰۰گرم نثار

۴گرم بکینگ پودر

کمی وانیل

نصف لیوان شیر ولرم

کمی نمک

پودر تار تار

تخم مرغا به دمای محیط باشن

زرده وسفیده رو‌جدا کن

سفیده رو‌اونقدر همبزن که ظرف برگردوندی نریزه صفت بشه

کمی بهش درحد نوک‌قاشق چای خوری بهش پودر تار تار بزن هم بزن

بعد عزیزم نصف نثار رو بریز هم‌بزن

واسه زرده هم اول هم‌بزن بعد کمی وانیل اضافه کن 

هم‌بزن بهش بقیه نثار رو اضافه کن بعدشم شیر رو اضافه کن

۳بار هم ارد رو از صافی الک کن بهش بکین پودرم اضافه کن تا قاطی ارد بشه

زرده رو به سفیده اضافه کن با هم زن دیگه نزن با قاشق قاطی کن

بعدشم ارد

عزیزم فقط به اینا دقت کن اصلا نه به طرفش روغن بزن نه به خودش

وقتی مواد رو‌قاطی میکنی فقط به یه سمت هم‌ بزن مثل عقربه ساعت یا به جلو یا هم فقط به عقب

سعی کن قالبی برداری که بلند باشه جا باشه واسش برای پف کردنش 

برای پف‌کردن هم اندازشم یدونه حوله خیس کن دور‌قالبتو با اون‌بپوشون بزار توی فر 

دمای۱۸۰درجه 

سوالی داشتی بپرس عزیزم

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
اگه گذاشتی منم لایک کن بیا بخونم

بخون گذاشتم‌سوالی داشتی بپرس

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
عزیزم۶تا تخم مرغ ۳۰۰گرم ارد ۳۰۰گرم نثار ۴گرم بکینگ پودر کمی وانیل نصف لیوان شیر ولرم کمی نمک ...

مرسی عزیزم دستتون درد نکنه خیلی کامل و جامع بود 😘

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

عزیزم۶تا تخم مرغ ۳۰۰گرم ارد ۳۰۰گرم نثار ۴گرم بکینگ پودر کمی وانیل نصف لیوان شیر ولرم کمی نمک ...

عزیزم پودر نثار و تارتار چیه!؟ 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

عزیزم پودر نثار و تارتار چیه!؟ 

عزیزم پودر نثار همون ریز شکر یا قنده میتونی بندازی داخل دستگاه پودرش کنی شکر رو

تارتار رو‌هم برو از لوازم قنادی بخر پودر تارتار حباب های داخل کیک رو نمیزاره بترکه باعث میشه پفش بیشتر بشه

عزیزم پودر نثار همون ریز شکر یا قنده میتونی بندازی داخل دستگاه پودرش کنی شکر رو تارتار رو‌هم برو از ...

مرسی گلم 😘🌹💝