2777
2789

من دیروز رفتم تو برگه سونو نوشته 17cm 

هرچی تو گوگل سرچ میکنم برحسب سانتی متر نزده همه میلیمتره.کسی اگه رفته یا میدونه توروخدا راهنمایی کنید

عکس برگه سونومم تو تایپکای قبلیم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم گفت همه چی طبیعیه.آره چطور مگه؟؟؟

خب عزیزم پس چرا دنبال استرسی.اخه منم شاهرودم میرم پیش ذاکریان بداخلاق 😂باید به زور ازش حرف بکشی 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
عههههه خوشبختم😊😊😊نمیدونم همش توهم کیسه آب دارم.

همچنین عزیزم.

خب اگه کم بود دکتر میگفت 

دیگه بیشتر اب بخور 

یا میپرسید ابریزش داری یا نه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
همچنین عزیزم.خب اگه کم بود دکتر میگفت دیگه بیشتر اب بخور یا میپرسید ابریزش داری یا نه

شما دکترت کیه؟من عجمیه بهش گفتم ترشحات آبکی زرد مایل به کرمی دارم گفت همه چی طبیعیه.

شما دکترت کیه؟من عجمیه بهش گفتم ترشحات آبکی زرد مایل به کرمی دارم گفت همه چی طبیعیه.

من‌میرم پیش کهبودی .خیلی زیاده یعنی؟

ولی شنیدم ترشح زرد عفونته 

یعنی میخوای تو خاتم زایمان کنی؟

من‌میرم پیش کهبودی .خیلی زیاده یعنی؟ ولی شنیدم ترشح زرد عفونته 

بعضی وقتا زیاده.بهش گفتم آقای دکتر عفونت نیست گفت نه تو گوگل هم ک خوندم نوشته بود از ماه 6 ترشحات زیاد میشه.مال من نه بو داره نه خارش دارم.

بعضی وقتا زیاده.بهش گفتم آقای دکتر عفونت نیست گفت نه تو گوگل هم ک خوندم نوشته بود از ماه 6 ترشحات زی ...

خب خوبی دیگه .دکتر‌ خوبیه استرس نده به خودت اگه چیز مهمی بود حتما میگفت بهت. ایشالله به سلامتی زایمان کنی 😍

آره دیگه عجمی خاتمه چطور؟

سزارینی یا طبیعی؟ راسته میگن زایمان اول سزارین بیمه قبول نمیکنن؟البته فکر‌کنم منظورشون اختیاری بوده