2777
2789
عنوان

باردارا بیان

815 بازدید | 73 پست

بگین چه هفته این؟ 

چه مشکلات یا علائمی دارین؟ 

چه پیشنهاد هایی در مورد تغذیه و هرچی که به  ذهنتون میرسه بگین؟ 

چه خوراکی‌هایی رو حتما استفاده می‌کنید؟ 

کلا هرچی میدونید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰هفته و یک روزم کاملابیحال😥و هی گشنه میشم جوری ک معدم میترکه بعد یهواشتهام کورمیشه فکرشو کن هم گسنمه هم سیراصلاافتضاااح

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
14 ام همه چی.میخورم غیر شیر چون حالمو خراب میکنه من وقتی غذا میخورم نباید دراز بکشم چون حالم بد می ...

چقد برعکس شمام😂😂👻

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
14 ام همه چی.میخورم غیر شیر چون حالمو خراب میکنه من وقتی غذا میخورم نباید دراز بکشم چون حالم بد می ...

نبات بخور عزیزم من خواهرشوهرم خیلی حالش بد بود همیشه تکه های نبات همراهش بود میخورد

من از بوی همه ی غذا ها بدم میاد سردرد می‌شم با بوی غذا

یازده هفته. کاملا یهویی از گرسنگی ضعف میکنم و تهوع میگیرم. همیشه توو یخچال شربت اماده داریم.خنکه تهوعمو کم میکنه. زردالو هم میخورم روزی دو سه تا. برای یبوست عالیه. هر روزم چهارمغز میخورم. چیز دیگه توو ذهنم نیس

مهربونی خرج اضافه نیست! 

بچه ها

سونو قلب نرم عیبی داره؟😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

تو۱۵هفته 

تنها مشکلم ویار به یخچال و مرغ و گوش هست که نمیره اخه بقیه ویار هام درس شده 

تغذیه سالم همه چیز توی سبد غذایی باشه 

مغذیجات  سبزی میوه  پروتیئن و... حتما باشه 

هیچ وقت این رو باور نکن که اندازه دونفر بخور چون تو الان دونفری 

خیلی سوالت کلی بود 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
وقتى معدت ميتركه يه قاشق ماست شيرين بخور منو كه نجات داد 

حتمامیخورم پس خدااجرت بده ک گفتی میترسم زخم معده بگبرم باابنک خیلی میخورم 

بچه ها سونو قلب نرم عیبی داره؟😑

اره 

خدای نکرده اگه قلبش تشکیل نشده باشه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم