2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست
اگه میخپایی یه چیزی بهت یاد بدم سزارینت کنن

با بیمه؟؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ممنون عزیزم

خواهش میکنم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
اره دیگه 

یاد بده خدا خیرت بده

ببین من بچه اولم رو خود دکتر گفت باید سزارین بشی در صورتی که هم بچه با سر بود هم لگنم خوب بود هم اینگه رسیده بود به سیو هشت 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
عجب گیری افتادیم با این قانونای مسخره ایران به طرف میگن باید طبیعی بیاری بعد میری بیمارستان انقد اذ ...

اره بقران دیروزم کلی بحث کردم با دکترم گفتم همه قوانبن الان اجرا میشه قانون زایمان فقط مونده گفتم بنویس تنگی لگن گف یعنی پزشک دروغ بنویسع گفتم شما نسبت به بیمارتون تعهد ندارین فقط نسبت به شغلتون احساس دینو تعهد دارید وجدانتون قبول میکنه هر اتفاقی برای من بیوفته 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببین من بچه اولم رو خود دکتر گفت باید سزارین بشی در صورتی که هم بچه با سر بود هم لگنم خوب بود هم این ...

خب

اره بقران دیروزم کلی بحث کردم با دکترم گفتم همه قوانبن الان اجرا میشه قانون زایمان فقط مونده گفتم بن ...

انقد بدم میاد بعضیا همه قوانینو زیر پا میزارن نوبت یه بنده خدا که میشه قانونمند میسن😐

ببین برا سزارین اول یه سری شرایط هست که حتما باید داشته باشی مثلا اینکه سابقه نازایی داشته باشی مثلا میتونی به دکتر بکی سه سال درمان نازایی میکردی یا خارج ار رحم باردار شده بودی قبلا و لاپارسکوپی کردی که اثری هم ازش نمونده ولوله هاتم حفظ شده 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
انقد بدم میاد بعضیا همه قوانینو زیر پا میزارن نوبت یه بنده خدا که میشه قانونمند میسن😐

برن بمیرن بااین قانونای زورکیشون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببین برا سزارین اول یه سری شرایط هست که حتما باید داشته باشی مثلا اینکه سابقه نازایی داشته باشی مثلا ...

مدارک میخوان

ببین برا سزارین اول یه سری شرایط هست که حتما باید داشته باشی مثلا اینکه سابقه نازایی داشته باشی مثلا ...

من کیست دارم دکترم گفت تو زایمان طبیعی احتمال پاره شدن کیست و خون ریزی هست شاید مجبور بشی سزارین کنی

این دلیل نمیشه؟؟ 

برن بمیرن بااین قانونای زورکیشون

شاید یکی اصلا ترس از زایمان داشته باشه به زور میگن باید طبیعی بیاری بیشعورا😢

فکر هزینه ها یه طرف، فکر اینکه طبیعی میشه یا سز یه طرف

یا قبل این بارداری دوتا سقط تو هفته پایین داشتی  اینا خودش یه شرایطی ایجاد میکنه که تو کنسیون پزشکی سزارینت تایید میشه من خودم نمیدونستم تا هفته اخر زایمانم فکر میکردم که باید طبیعی بدنیا بیارم البته نمیترسیدم ولی چون این شرایطو داشتم دکتر کفت با این سابفه ریسک طبیعی رو نمیکنیم مامای بیمارستان که معتمد بیمه بود هم تایید کرد و سزارین شدم میگم حتی خودم تو بینارستان فهمیدم اینارو 

مدارک میخوان

نه واسه من که نخپاستن فقط سونو های باردازی قبلیم رو کرفتن همون شرح حالی که میدی برا پروندت پیش دکتر همون سنده دیگه