این چه قانون جدیدیه که زایمان اول بیمه ها سزارین قبول نمیکنن؟؟
پس بیمه به چه دردی میخوره؟؟ 😲🤨
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
خدا خودش کمک کنه بچه هامونم سالم و به موقع به دنیا بیان
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
نه جانم خیلی هم خپشبحالم نیست دوماهه پول بیمه هامونو ندادن شوعرم رفت نامه بگیره واسه ان آی سی ...
آخییی چه بد
مگه احتمال زایمان زودرس داری؟
فقط دعا کن بچت سالم بیاد بغلت اینا همش استرس بیخودیع به هدا من الان خاضرم تیکه تیکه بشم صد بار درد ط ...
انشاالله شماهم بچت صحیح و سالم و به موقع بیاد بغلت
انشاالله خدا خودش کمک کنه بچه هامونم سالم و به موقع به دنیا بیان
الهی امین
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
نه سر این بارداریم یه ماهه پیش جفتم خونریزی کرده شدید دوبار تا خالا تکرار شده معلوم نیست چی پیش میاد
به خودت استرس نده انشاالله به خیر میگذره
بچه آشنا ما 7 ماهه به دنیا اومد ولی دو روز فقط بیمارستان بود مرخص کردن حالش مساعد بود بچه