خواهر شوهرم یه دختر خیلی شیطون داره که هر بچه ایومیبینه میزنه دختر منم ۴ ماهشه خیلی بهش حسادت میکنه و هر باز میلینتش دست و پاهاشو میکشه سه دفعه باهاشون مسافرت به اجبار شوهرم رفتم خیلی بچه امو اذیت کرد طوری که خود شوهرمم قانع شده بود تا بچه جون نگرفته جاهایی که اونا هستن ما نباشیم خانواده شوهرم شهرستان یه جا دارن تعطیلات میرن اونجا باباشون هم خاکه من و شوهرم و مادرش برای نوزده ماه رمضون اونجا بوذیم مادر شوهرم همش میگفت برای عید فطر هم دخترش میاد از حرفهای شوهرم فهمیدم چون خواهرش میاد ما نمیریم حالا دیروز رفت خونه خواهرش نمیدونم چی بهش گفته پاشو کزده تو یه کفش که ما هم باهاشون بریم از چهارشنبه تا دوشنبه اعصابم خیلی خورده میشه ۶ روز هم سختمه باهاشون برم هم بچه اش بچه امو اذیت میکنه بهش هم حرفی بزنیم خواهر شوهرم بهش برمیخوره چرا بچه منو دعوا میکنین اصلا دوست ندارم برم اون سفر قبل خیلی حرص خوردم و عذاب کشیدم شوهرمم از وقتی بچه اومده راضی نمیشه بدون من سفر بره در صورتیکه قبل بچه با مامانش و خواهرش اینا بدون من زیاد میرفت شهرشون جیکار کنم منصرفش کنم ما تازه اونجا بوذیم اونجا هم میریم شوهرم همش تو باغاشون بیرونه من توخونه حوصله ام هم سر میره
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
بگو کرونا هنوز تموم نشده کجا میخوای بری😶😶😶بعد بچت ۴ ماهشه ۳ بار تو این ۴ ماه و کرونا بردیش بیرون😶😶😶من خودمو قرنطینه نکردم که اصصصلا بیرون نرم در مواقع لزوم میرم ولی دیگه سفررررر نه🙄🙄