2777
2789
عنوان

خانواده

258 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها..ی سوال شمااگه شوهرتون رودوست داشته باشیداما با ی سری اخلاقش واقعااااانتونیدکناربیایید حاظریدزندگی روادامه بدید!؟الان خودبنده شوهرم بابابام قهره نمیره خونشون ن میزاره بیادانقدخونه فامیلام نمیاد ک دیگع هیچکی نمیادخونه م ازهمه جدام کرده..خیلی توفکرطلاقم خونه ای روکه بابام نیادتوش گل میگیرم..هرکاریم کردم حاظر ب اشتی نشدشوهرم..شماباشیدچیکارمیکنید؟بنظرتون چیکارکنم؟بعدطلاق میتونم روپای خودم وایسم؟زندگی بعدش چجوریاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه من باشوهرم مشکل دارم عزیزم 

نه من کلی اینو پرسیدم 

تاپیک هام پر شده بود 

خوش به حالتون پدر خوبی دارید 

منم برای مادرم میگم پدرمم همینطوریع اجازه حتی زنگ زدن هم نمیده میخوام بدونم چرا خدا جواب این افراد رو نمیده 

چرا فقط مظلوم کشی

موضوع دعوا مهمه حق با کی باشه 

گیریم ک پدرم..خب قراره تااخرعمر نزاره بابام بیادخونه م؟اخه ن واسه پدرم واسه تمام فامیلام اینجوریه نمیزاره بیان دیدنم اخع خانواده اون ازمن خوششون نمیادنمیان خونم اینم میگه خانواده من نمیان خانواده توم نیان ولی نمیشه که بابامن دلم ی شوهرپایه وبامرام میخواد...بخدا دارم سکته میکنم

شما نمی دونیم چقدر صبر داری ولی من تحمل ها کردم ولی الان خداروشکر بهتر همه چیز

عزیزم شوهر من بشــــــــــدت کینه ایه فکرنمیکنم چیزی درست شه بخدانمیدونم چیکارکنم گیرکردم نمیدونم چی درست وچی غلط

گیریم ک پدرم..خب قراره تااخرعمر نزاره بابام بیادخونه م؟اخه ن واسه پدرم واسه تمام فامیلام اینجوریه نم ...

خوب پس خودت کردی اونم پدرو مادر داره تو هم داری احترام واجبه از رو ظاهرم شده باید حفظ می کردی هیچ مردی این رو قبول نمی کنه بی خودی دلت رو خوش نکن زن برای مردا یه غریبه هست و بخاطر زن مادرو پدرو برادر خواهرشون رو خرج نمی کنن ولی زنا بخاطر عشقشون هر از خودگذشتگی می کنن و بعدا پشیمون میشن

خوب پس خودت کردی اونم پدرو مادر داره تو هم داری احترام واجبه از رو ظاهرم شده باید حفظ می کردی هیچ مر ...

بخداقسم تقصیراونابود وای شوهرمن روخانوادش خیییلی حساسه مطمئن باش اگع میدونست تقصیرمنه بی بروبرگزدعذرمومیخواست من چندبازدعوتشون کردم یخدانیومدن..تموم تلاشموکردم..