2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداقسم تقصیراونابود وای شوهرمن روخانوادش خیییلی حساسه مطمئن باش اگع میدونست تقصیرمنه بی بروبرگزدعذر ...

همه مردا همینن رو خانوادشون حساسن یطوری میونت رو خوب کن یا به اون بگو یه کاری کنه تا ابد که نمی شه تا کی کینه و دشمنی قهر بالاخره انسانن دو تا حرف می زنن حل میشه 

همه مردا همینن رو خانوادشون حساسن یطوری میونت رو خوب کن یا به اون بگو یه کاری کنه تا ابد که نمی شه ت ...

اگه بدونی چقدمیگم..اگه بدونی..میگه من راحتم همینجوری😔

عزیزم شوهر من بشــــــــــدت کینه ایه فکرنمیکنم چیزی درست شه بخدانمیدونم چیکارکنم گیرکردم نمیدونم چی ...

گفتی شوهرت چون خانوادش از تو خوششون نمیاد نمیان خونتون ؟؟برای همین میگه خانواده تو هم نیان 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
اگه بدونی چقدمیگم..اگه بدونی..میگه من راحتم همینجوری😔

یکی رو واسطه کن از فامیل حرف برسون بهشون خیلی بده مادرم میگه همین پدرو مادرو خواهر برادرن جلوی خیلی کارای مرد رو می گیرن کنترلش راحت تر میشه چرا نمی خواد تو با اونا در ارتباط باشی 

یکی رو واسطه کن از فامیل حرف برسون بهشون خیلی بده مادرم میگه همین پدرو مادرو خواهر برادرن جلوی خیلی ...

وای اوناتنهاخواسته شون جدای ماس بخدا انقدددد دعاوجدای نوشتن برامون..نمیدونم چیکارکنم..خواهرخانوادش اصلاادمای خوب ودرستی نیستن

بله

😕با طلاق فقط وضعتو بدتر میکنی اونقدرم سخت نیست دل شوهرتو و خانوادشو بدست بیار 

باهاشون مهربون باش و احترام بزار بهشون 

دلشونو بدست بیاری خانوادتم داری شوهرتم دازچری 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
وای اوناتنهاخواسته شون جدای ماس بخدا انقدددد دعاوجدای نوشتن برامون..نمیدونم چیکارکنم..خواهرخانوادش ا ...

اشکال نداره تو بگو من همون بدارو قبول دارم الکی تعریف کن دوتا تعریف کنی خام میشه اصلا بگو کارم افتاده نیاز دارم بهشون مریض شدم 

😕با طلاق فقط وضعتو بدتر میکنی اونقدرم سخت نیست دل شوهرتو و خانوادشو بدست بیار  باهاشون مهربون ...

عزیزم من بارهاپیش قدم شدم اونامنونمیخوان..چقدخودموکوچیک کنم اخه؟