2777
2789
عنوان

حالم بد😔

112 بازدید | 10 پست

میشه برای حال دلم دعا کنید میشه امشب بین دعاهاتو اول برای فرج اقا بعدم حاجت خودتون همه نی نی سایتا بعدم اسم منو بیارین😔خیلی دلم گرفته برام دعا کنید خدا برای منم معجزه کنه دلمو اروم کنه بلاخره اونجوری که میخوام بشه چهار سال انتظار خیلی سخته😔 مرسی اگه دعام کردید ایشالله بحق همین شب عزیز اول شما حاجت روا بشید❤❤❤

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باشه .برا منم دعا کن خ محتاجم😭😭😭😭😭

چشم عزیزدلم سوره قدر میخونم برات به نیت براورده شدن حاجتت

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        
منم دعا میکنم‌ واست 🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیز دلم منم برات سوره قدر خوندم♥

یه سوره قدر هدیه به شما، میشه برای خوشبختی و ارامش منو دخترمم دعا کنید متشکرم

انشالله که همیشه دلتون خوش باشه چشم عزیزم برات سوره قدر میخونم♥