2777
2789
عنوان

حالم بد😔

112 بازدید | 10 پست

میشه برای حال دلم دعا کنید میشه امشب بین دعاهاتو اول برای فرج اقا بعدم حاجت خودتون همه نی نی سایتا بعدم اسم منو بیارین😔خیلی دلم گرفته برام دعا کنید خدا برای منم معجزه کنه دلمو اروم کنه بلاخره اونجوری که میخوام بشه چهار سال انتظار خیلی سخته😔 مرسی اگه دعام کردید ایشالله بحق همین شب عزیز اول شما حاجت روا بشید❤❤❤

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باشه .برا منم دعا کن خ محتاجم😭😭😭😭😭

چشم عزیزدلم سوره قدر میخونم برات به نیت براورده شدن حاجتت

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        
منم دعا میکنم‌ واست 🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیز دلم منم برات سوره قدر خوندم♥

یه سوره قدر هدیه به شما، میشه برای خوشبختی و ارامش منو دخترمم دعا کنید متشکرم

انشالله که همیشه دلتون خوش باشه چشم عزیزم برات سوره قدر میخونم♥