2777
2789

مثلا یکی دوستی واسش جنبه سرگرمی داره اینکارو میکنه بعد ازدواج دیگه ول می‌کنه . 

یکی واسش جنبه هوس داره نه این آدم ول نمیکنه چون هوس بازه تنوع طلبه . 

من خودمم بارها شده با چند نفر همزمان حرف بزنم ولی واسم جنبه سرگرمی داره عاشق همشون نمیشم .

همینطوری از روی سرگرمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ،بعد ازدواج شما نمیتونی ذات وتربیت آدم رو تغییر بدی ،بی حیا بودن قبل وبعد از ازدواج نداره

چرا من زندایم  30 کیلو بیشتر وزن نداره ولی داییم رو مدل خودشون درست کرد مثلا جلو همه میگه کاری که دوست داری رو برو ها ولی داییم نمیره حتی وقتی که زنش نیست بستگی به خانواده هم داره شل بگیری سفت میخوری باید باید با سیاست و زبان بازی عمل کنی نه با داد و فریاد 

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
مثلا یکی دوستی واسش جنبه سرگرمی داره اینکارو میکنه بعد ازدواج دیگه ول می‌کنه .  یکی واسش جنبه ...

بعد همسرتون از روی سرگرمی با چند نفر حرف بزنه قبول میکنید؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بعد همسرتون از روی سرگرمی با چند نفر حرف بزنه قبول میکنید؟

نه اصلا آخه سرگرمی دوران دوستی خیلی فرق داره با پسرای هوس باز تنوع طلب اکثر کسایی که واسه سرگرمی اینکارو میکنن بعد ازدواج ول میکنن

البته این یه قانون نیست فقط یه نظر شاید درست باشه شایدم نه .

ولی نکنه خوبی بود   

مثلا یکی دوستی واسش جنبه سرگرمی داره اینکارو میکنه بعد ازدواج دیگه ول می‌کنه .  یکی واسش جنبه ...

شما بهتره بگردی برای خودت سرگرمی سالم پیدا کنی ،نه اینکه بابدبخت کردن خودت ودیگران سر گرم بشی!!!!!

شما بهتره بگردی برای خودت سرگرمی سالم پیدا کنی ،نه اینکه بابدبخت کردن خودت ودیگران سر گرم بشی!!!!!

نه واقعا من با هیچ پسری تا عشق عاشقی ادامه نمیدم. 

درحد حرف زدن و سرگرم شدن  وگرنه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم دل هیچ پسری رو بشکنم 😢

اینکه با چند نفر باشی توی یه رابطه جدی زشته واقعا . 

اگه رابطش موازی نباشه چی؟ چند تا دوست دختر داشته و با همشون رابطه جنسی هم داشته ولی نه به طور همزما ...

اگه فاصله روابطش کمتر از شش ماه از تمام شدن قبلی باشه میشه روابط متعدد

اگه رابطه جنسی هم داشته بهتره تست std بده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی