2777
2789

نمیشه گفت صد در صد بعد ازدواجم همینطوره...ممکنه بعد ازدواج توبه کنه و زندگی سالمی داشته باشه...ولی ممکن هم هست به کارش ادامه بده..به هر حال ریسکه مگر اینکه از پشیمون بودنش مطمئن باشی 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما با هم فرق می‌کنن، بعضیا تو مجردی شرارت می‌کنن، ولی ازدواج که می‌کنن متعهد میشن، بعضیای دیگه کلاً ذاتشون خرابه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ب شخصیت طرف بستگی داره، من تو خوابگاه بودم و هم اتاقی هام اینجوری بودن. ولی چند سال ک گذشت اصلا دنبال این‌چیزا نبودن دیگه و سیر شده بودن از اینکارا. الانم ازدواج کردن و کاملا وفادار

ولی ۹۰ درصد ادامه میده اره؟

من یه سریارو دیدم خیلی بی غیرتن کلا خانواده اینا واسشون مفهومی نداره بخاطر همین بعد ازدواجم اینکارو ادامه میدن . من خودم با اینطور ادما برخورد نکردم قشنگ نمی‌دونم ولی دو سه مورد دیدم اینطور موندن .