2777
2789
عنوان

بهم میگه حسودی 😬😢

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 52 پست
انشالله به بهترین ها برسی عزیزه دلم  اینایی که میان میگن ازدواج بده پیف پیف از شکم سیریه اگه ب ...

نه گلم از شکم سیری نیس ولی صدای دهل از دور خوشه... اونقدرام فکرشو بکنی جالب نیس مجردی خیلی بهتره حتی خانواده هرچه که باشن

انشالله به بهترین ها برسی عزیزه دلم  اینایی که میان میگن ازدواج بده پیف پیف از شکم سیریه اگه ب ...

مرسی ان شاالله

ان شاالله انسان ها خوب نصیبمون بشن و خوشبخت بشیم بس هر چی تو مجردی سختی کشیدم الهی که خداوند در ازدواجمون راحتی وآسایش قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کسیو ندیدم ک مقایسه نشده باشه تو زندگیش منم این مشکلو داشتم اصلا از آشپزیو این کارا خوشم نمیاد ولی برعکس دخترخالم همه چی بلده قبل تر مامانم کلی منو باهاش مقایسه میکرد و میگف یاد بگیر اخه من خیلی تنبلم

؛))) بعد باهاش دعوام شد چن باری و گفتم ک خوشم نمیاد مقایسه شم ولی حالا ک فک میکنم اگ بدون دعوا میگفتم بهتر بود😬کلا تو سعی کن ذهنتو مدلی کنی ک ب این چیزا اهمیت ندی چون نمیتونی بقیرو تغییر بدی 

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
نه گلم از شکم سیری نیس ولی صدای دهل از دور خوشه... اونقدرام فکرشو بکنی جالب نیس مجردی خیلی بهتره حتی ...

وقتی همش تو خونه حبست کنن 

وقتی همیشه بگن و از همه کم تری وقتی اونقدرررررر منزوی بشی که حرف زدن عادی هم بلد نباشی 

وقتی همش بگن پسر بده همشون قرار بهت دست درازی کنن 

وقتی مدامممم دختر های دیگه رو بکوبونن تو صورت و همش این جمله که من لیاقت هیچ پسری رو ندارم توی ذهنت به صورت اکو وار تکرار بشه 😢😢😢😢 به خداااا بریدم 

تازه چند ماه رفتم سر کار ولیی کلی عوض شدم 

الان کلی با اعتماد به نفس شدم 

روابط اجتماعیم خیلی خوب شده محشرررر 

فهمیدم پسرا لولو خر خره نیستن 

ولی بازم اونا نمیخوان بزارن من اینجوری بشم 

میخوان همون دختر تو سری خور بمونم که هر چی دلشون خواست بارش کنن 

خدا خودش به دلم نگاه کنه که هیچ وقت بد کسی رو نخواستم حال بماند همیشه با نداریشونم ساختم هه 

وقتی همش تو خونه حبست کنن  وقتی همیشه بگن و از همه کم تری وقتی اونقدرررررر منزوی بشی که حرف زد ...

باز خوبه گذاشتن بری سر کار... بخدا خانواده منم همین ویژگیارو که میگی داشتن و شدید تر هم.. الانم ازدواج کردم اما میبینم شوهر هم خیلی سختگیری ها و مسئولیت ها و نق زدنای خودشو دارع...

اول 😢

منم بچه اولم🤗کلا ب بچهای اول خیلی گیر میدن باهاشون منطقی صحبت کردی جوری که داد نزنیو و چمیدونم گریت نگیره بگی چرا این حرفارو میزنین و اینا؟

وقتی همش تو خونه حبست کنن  وقتی همیشه بگن و از همه کم تری وقتی اونقدرررررر منزوی بشی که حرف زد ...

حالا که عکستو دیدم‌اگه واقعن سنت کمه و بیبی فیس نیستی به خاطر سنته تامام

بزار قشنگ روشنت کنم  هیچ دروغی نمی گم ک دلت رو خوش کنم  خب 

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا