2777
2789
عنوان

بهم میگه حسودی 😬😢

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 52 پست
ای جان اخی عزیزم از صداقتت خوشم اومد قربونت بشم برات حتماااااااا امشب دعا میکنم

فداتتتت شم عزیزه دلم 😍😍😍❤

خدا به دل پاکت نگاه کنه 

انشالله به هر چی ته دلته برسی عشق جانم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیزی برام گذاشتن  دم به ثانیه میگن تو از همه کمتری هی میگن از همه پست تری  مثلا پدر ...

یه بار براهمیشه باهاشون اتمام حجت کن ک کسی حق نداره نازکتراز گل بگه بهم ...باوزکن مامان منم اینطور بود حتی بعد ازدواجم این عادتشو ترک نکرد ک منو بیشتر عصبی میکرد  میگفت کی چجوری شوهر کرد الان چنتا خونه فلان جا دارن چرا شما به جایی نمیرسین و اینحرفا ...زیر دلمو خالی میکرد منم همش گریه میکروم و احساس کمبود...بعد یه وقتی به خودم اومدم دیدم باعث تمام بدبختیام فکرای منفی و القابیه ک مامانم بهم میچسبونه اول همه خودمو جلوش گرفتم اول اجازه ندادم چیزی بخم بگه یا بی احترامی کنه ...میدونی پدرمادرهم بد بچه رو نمیحوان دوست دان کامل باشه ولی خوب این حس مقایسه اصلا درست نیست ...هردفعه مامانم از بچه کسی جلوم تعریف میکنه منم از مامان پولدار یا پزشک دوستام واسش تعریف میکنم ک فهمونم عزیزم خودتم همچین کامل نیستی ....شکر خدا این مقایسه هاش خیلی کم شده

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بعدم با هدفها و کارایی ک برا زندگیم انجام میدم سعی میکنم مهارت خودمو نو همه چی بالا ببرم .فقط واسه خودم .حتی اگه دیگران نپسندن.مهم نیست خودم خوشحالم ...دیگه حس میکنم بازیچه دست مامانم نیستم بااینکه خیلی دوسش دارم...میدونی مامانایی ک مقایسه میکنن خوشون یه وقتی یه جایی مقایسه شدن و ضربه خوردن ...

حالا یه وقتایی میاد یه چیزی میگه مثلا فلانی بچش ماشالله حافظ قرانه خوشبحالش و اینا...من اصلا ناراحت نمیشم چون ایده هام کلا متفاوته .قرار نیست اون چیزی بشم ک مامانم میخواد یا حتی شوهرم الان ...اون چیزی هستم ک خودم دوست دارم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
یه بار براهمیشه باهاشون اتمام حجت کن ک کسی حق نداره نازکتراز گل بگه بهم ...باوزکن مامان منم اینطور ب ...

خدا روشکر عزیزم 

مشکل اینجاست حرف زدن روشون اثر نداره قهر میکنن 

تا سه سال با ادم حرف نمیزنن 

همیشه عادت دارن ادم رو گناه کار نشون بدن 

فقط باید از خدا بخوام خودش بهم نظری بکنه 

یه ازدواج خوب بکنم از این خونه برم 

بخدا دختر مهربونیم 

جونمم برای شوهرم میدم 

خدا خودش نجاتم بده 

میترسم انقدر تو خونه حبسم کنن و اذیتم کنن که آخرش خودم رو خلاص کنم 

این گناه از هر گناهی بدتره 

برای باز شدن بخت منم دعا کن خوش قلبم ❤

خدا روشکر عزیزم  مشکل اینجاست حرف زدن روشون اثر نداره قهر میکنن  تا سه سال با ادم حرف نم ...

نه عزیزم این حرفا چیه .باورکن حرفای شیطونه .بعد ازدواج میفهمی ک ادم هیچ دفاعی و تکیه گاهی مهم تر از خانواده خودش نداره .و خدایی نکرده تازمانی ک از دستشون ندیم قدرشون رو نمیدونیم.قلقشون رو باید ببینی چیه ...اگر میبینی با جواب دادن حرفاشون مشکلات بعدی به وجود میاد این کارو نکن و زیاد باهاشون دهن به دهن نشو ...تفاوت نسلها نمیزاره ادم حرفای همو بشنون..رو روحیه خودت کار کن ک قوی بشی

بابام از مامانمم بدتره  بهم میگه حسودی ؟؟؟ خودت باشی خسته کوفته تازه پنچرم باشی  بیای ک ...

مهم نباشه برات منم همین بودم ازدواج کنی راحت میشی حسود هم نیستی کاملا حق داری

خودشناسی DNA plus
الهی امین عزیزم شرایط ما هم از تو بهتر نیست من 34 ساله ام برای من دعا کنید خیلی دلم گرفته  ان ...

انشالله به بهترین ها برسی عزیزه دلم 

اینایی که میان میگن ازدواج بده پیف پیف از شکم سیریه اگه بده پ چرا خودشون ازدواج کردن هه 

نوبت ما شد بد قبیح شد😬😬😬😬