2777
2789
عنوان

پره بالونی همزن برقیم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 26 پست
پره شما هم بالاش پلاستیکیه؟ خامه هم باهاش هم میزنی؟

پلاستیک نیست 

لاکیه 

اره دیگه خامه هم فرم میدم 

حتی شده یکی دوبار اورژانسی خامه نسبتا یخی باهاش زدم طوریش نشده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مال منم گاسونیکه ولی مدلشو یادم نیست  این چندساله باهاش کار میکنم همچین اتفاقی نیفتاده

بذار الان عکسش برات میفرستم خیلی راحت افتاده

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست عزیزم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بفرست عزیزم

ببخش عزیز سرعت نت من خیلی پایینه امروز الان عکسش میاد

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

وای عزیزم ببر عوضش کنن برات 

ناراحت شدم 

از منم همینطوریه نباید اینقد زود بشکنه میگم من حتی خامه تقریبا یخ زده باهاش زدم هیچیش نشده

وای عزیزم ببر عوضش کنن برات  ناراحت شدم  از منم همینطوریه نباید اینقد زود بشکنه میگم من ...

خدا کنه قطعه ش باشه چون الان تو دیجی کالا هم خوندم برای یه نفر هم پیش اومده ولی قطعه ش گیرش نیمده

بنظرت با چسب ۱۲۳ بچسبونم و فقط برای تخم مرغ ازش استفاده کنم قابل استفاده هست؟

خدا کنه قطعه ش باشه چون الان تو دیجی کالا هم خوندم برای یه نفر هم پیش اومده ولی قطعه ش گیرش نیمده ب ...

دیجی کالا ناقصی خیلی داره نمایندگیش به احتمال زیاد قطعشو داره نداشته باشه هم از همکاراش برات جور میکنه 

حالا یه امتحانی بکن 

ضرر نداره

دیجی کالا ناقصی خیلی داره نمایندگیش به احتمال زیاد قطعشو داره نداشته باشه هم از همکاراش برات جور میک ...

مرسی عزیزم

شرمنده امشب واقعا نتم خیلی ضعیفه نتونستم سریع جواب بدم

سلام عزیزم من یه ویدیو اموزشی از یه قناد تو اینستا دیدم میگفت خیلیا به اشتباه از سریع تخم مرغ زن برای خامه زدن استفاده میکنن باید ازون پدل استفاده کنن گفتش منم تا قبل ازین که یه همزن فروش راهنماییم کنه چند بار سریه تخم مرغ زنم شکسته سر این موضوع 

سلام عزیزم پره ی همزن منم شکسته تاپیکت دیدیدم گفتم شاید خریده باشی پره رو از کجا خریدی منم برم بخرم 😔میخوام کیک درس کنم پره همزنم شکسته نمیدونم چ کنم و چ قیمت گرفتی پره همزنتو؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
سلام عزیزم پره ی همزن منم شکسته تاپیکت دیدیدم گفتم شاید خریده باشی پره رو از کجا خریدی منم برم بخرم ...

سلام عزیزم 

من  پره همزن از پیج aryasanaat  سفارش دادم عالیهه پره هاش و اینکه تمام فلزی هست و جوش خورده دیگه نگران شکستنش نیستی

خودشون هم میسازن و هر مدل پره ای برات میسازن

من پارسال ۳۰۰ خریدم پره همزنو

الان خبر از نرخ جدیدش ندارم