2777
2789
ن  من اگ ازمم کوتاه تر بود برام مهم نبود عاشقشم . (البته ب احتمال زیاد مجبوریم جدا شیم 😢 )

من کسیو دوس دارم ده سانت کوتاهتره میشه اون برا قد قبول نکنه ؟

بی تفاوت به هر تفاوت 🤷🏻🤷🏼‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کسیو دوس دارم ده سانت کوتاهتره میشه اون برا قد قبول نکنه ؟

خوب بستگی ب طرفت داره ک معیارهاش چ باشه من دختر خالم خودش ۱۹۸ و شوهرش ۱۶۹ الانم خوب و خوش دارن زندگی میکنن واسشونم مهم نیس

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
برا اون شاید مهم بود 😂

ن اتفاقا اونم براش مهم نیس چون الانم میگ کفش پاشنه بلنداتو بپوش واسه فلانجا😂

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
چرا جدا شین (اگ دوست داری بگو)

با منی عزیزم ؟؟

من 164 اومدم ببینم چخبره🤭😅

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

من 170 هستم.

اینجا خیلی ها میگن بالای ۱۷۰ هستن و برام خیلی عجیبه اخه من هر جا که میرم به ندرت پیش میاد زنی ازم بلندتر باشه حتی بیشتر مردها یا ازم کوتاه ترن یا هم قد هستن! 

من ۱۶۵ اومدم قد بلندا رو ببینم😀😀😀

زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند...                                                             زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...! 
این همه قد کوتاه هایی که بیرونن همه منم 

تو تنها نیستی منم هستم😏

زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند...                                                             زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...! 

منم ۱۷۲ خیییلی هم راضی ، یکی از معیارای همسرم قد بالای ۱۷۰ بوده والان بهم افتخار میکنه ولی جاریم و خواهرشوهرم چون کوتاهن هنش بحثو به جایی میرسونن که تو خیییییییلی بلندی و قدبلند عذابه😒

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸