2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤗 یه سری مسایل رو هیچوقت نباید به مادرشوهر گفت

هر چقد مادر شوهر خوب ولی به هر حال مادرشوهره و ممکنه اون حرفت یه روز به صررت بشه 👌🙂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

اگه جاری داری هیچ وقت با جاریت حرف خانواده شوهر نزن و پشتشون حرف نگو گله نکن 🙂 اونم چیزی گفت فقط لبخند بزن و گوش کن گوینده نباش😃

منم هیچی بلد نیستم اومدم یاد بگیرم

همیشه موقع صحبت باهاش جمع میبندم و میگم شما و تو نمیگم. مادرشوهرم خیلی خوشش میاد. هربار مامانمو میبینه تشکر میکنه میگه دستت درد نکنه همچین دختر باادبی تربیت کردی

اونجا میری کمک بکن ولی کارگر نشو که بشه وظیفه ات..مثل ظرف شستن و جمع کردن سفره خوبه.ولی جارو دستمال نگیر دستت...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

باهاشون صمیمی ولی رسمی باش.خیلی ول نکن خودتو.همیشه مرتب و تمیز ظاهر شو جلوشون.و کاری کن که همسرت فک کنه خیلی خونواده شو دوست داری.حالا چه واقعا داشته باشی یا نه.اونجا میری خیلی کار نکن یعنی کمک بده ولی نه اینکه مث کزت کار کنی .و اینکه خبرکشی اصلا نکن.اون اینو گفت و اینجوری گفت.

من خوش اخلاق و خنده رو هستم اهل غیبت و حرف بازگو کردن نیستم..کم حرفم ولی ساکت نیستم ک بگن هیچ حرف نمیزنه..به موقع حرف میزنم  و میدونم چ موقع چ حرفیو بزنم...اینا خیلی تو رابطم باخانواده همسرم کمکم کرده...البته ادا درنمیارما  ذاتا اینجوریم

از روز اول یه سری چیزا رو برای خودت قانون گذاری کن

مثل این 

قرار نیست کلفت خونه کسی بشی و کاری بهت واجب باشه

ولی به رسم ادب و احترام‌ و تربیت خانوادت 

وقتی میری 

برو پیش مادرشوهرت

میگی مادرجان کاری هست من کمک کنم یا مادرجان کمک نمیخوایین 

و حالا در حد یه میز چیدن و جمع 

و حالا گاهی یه دو تا ظرف اب کشیدن

ایرادی نداره 

اینجوری هم شیرین کاریه😎😂هم عزیز میکنی خودتو هم ادبت نشون دادی هم اینکه🤗 کسی به خودش اجازه نمیده کاری رو وظیفه ت بدونه 

هر چند وقت یبار که میری هم دست خالی نرو 

حالا یا هدیه بخر 

یا یه چیزی که خودت درست کردی حالا هر چی براشون ببر

مهمترین چیزی که باید بدونی اینه که 

حریم خانواده ها حفظ بشه 

هیچ وقت خانواده ها رو رو درو نکنین

و ن تو توهین کن توی دعوا ب خانواده شوهرت 

نب اون اجازه بده

یعنی یکی از قوانین خونتون این باشه وقت دعوا 

همینطور ک خوشیتون ب خانواده ها ربطی نداره

وقت دعوا هم به اونا ربطی نداره