2777
2789
عنوان

روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
نمیتونم..اصلا اعتماد ندارم.میترسم

کاندوم اگ شوهرت راضی باشه ک عالیهههه و مطمئن ولی قبلش باید تست کنی سوراخ نباشه

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعی امکان پیش اب هس کاندوم هم اقا دوس نداره 😓

باهاش صحبت کن قبول کنه چون راحت ترین راهه..  قرص هم میتونی مصرف کنی ولی عوارض داره.. تازه اونم هر ۵/۶ ماه باید یکی دو ماه وقفه بدی.. همسرت یه خورده سختی تحمل کنه بهتره تا سلامتی شما بخطر بیفته

چرا اخه منم ۱۸سالمه پارسال گذاشتم

کجا گزاشتی کدوم شهر؟؟؟من اینجا پرسیدم نمیزارن 

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
باهاش صحبت کن قبول کنه چون راحت ترین راهه..  قرص هم میتونی مصرف کنی ولی عوارض داره.. تازه اونم ...

راضی نمیشه منم نمیخوام سرد بشه از رابطه تو فکرم اگ ایودی نزاشتن برم امپول بزنم

من طرفای تبریزم 

باید دوباره تحقیق کنم ولی چن بار پرسیدم گفتن زیر بیست دستگاه نمیزارن😭

راضی نمیشه منم نمیخوام سرد بشه از رابطه تو فکرم اگ ایودی نزاشتن برم امپول بزنم

امپول اگه بهت بیفته خوبه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
من روزای تخمک گذاریم بیشتر رعایت میکردیم و سعی میکردیم حتی رابطه محافظت شده هم نداشته باشیم که هیچ ج ...

..امتحان کردم..طبیعیو و کاندومو..خیلی استرس دارم.عذرمیخام..اصلا رابطه برام لذت بخش نبود.و همش نگران.و اظطراب....ولی از وقتی قرص خوردم .راحت شدم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
شانس داشتی

ن بابا شانس ن اینجا قبول میکنن حتی   بهداشت رفتم گفتن بیا اینجا برات رایگان بزاریم منم مامانم گف ن اونجا تمیز نیست عفونت میگیری رفتم مطب دکتر زنان

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
ن بابا شانس ن اینجا قبول میکنن حتی   بهداشت رفتم گفتن بیا اینجا برات رایگان بزاریم منم مامانم گ ...

موفق باشی عزیزم❤