2777
2789
عنوان

روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
چجوریه؟مث اورژانسی یبار بعد راب..ه میخوری یا مث ال دی هرروز؟از اون دوتا بهتره؟

مث الدی .به من که افتاد 

امپول زدم سه ماهه .تا سه ماه خونریزی داشتم

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
میگن قرصم زیادیش خطر داره هر ۶ ماه یه بار باید روشتونو عوض کنید

خطرشو به جون میخرم...سرطان سکته هرچی باشه فقط بچه نه ...همین یه دونه روانیمون کرده

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه روشا درصدی خطا داره..  ولی کم عارضه ترینشون طبیعی و کاندومه. که البته خیلیا طبیعی رو جزو ...

طبیعی امکان پیش اب هس کاندوم هم اقا دوس نداره 😓

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
آره منم الان باردارم دلم میخواد چندین سال بچه نیارم که این بچم حسابی بچگیشو بکنه 

منم دو هفته دیگ انشالله زایمان دارم از بعدش میترسم 

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋
فقط یه ساعت خاص؟مثلا یه ساعت تاخیر عیبی نداره،منم این ماه قرص شروع کردم

نه .ساعتش مهم نیست.

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
😂ینی چیه اصن

دستگاهه .اندازه عدسه داخل رحم میزارن .ولی اگه رحم کوچیک باشه دستگاه میفته 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
خب میگم چند ماه بعد اینکه آیودی گذاشتی باردار شدی؟

یک ماه

البته من شیطونم بپر بپر زیاد داشتم برا همین

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
عزیزم خدا نکنه ک.ا.ن.د.و.م هم خوبه مطمئنه

نمیتونم..اصلا اعتماد ندارم.میترسم

اسی فکر کنم همسنیم منم از بارداری دوم میترسیدم تا اینکه رفتم آیودی گذاشتم خیالم راحت شد

ایودی واس سن من نمیزارن

یک ماه البته من شیطونم بپر بپر زیاد داشتم برا همین

اهان  حالا شد پس تقصیر خودته من تا یک ماه خیلی خیلی مواظب بودم حتی ببخش دستشویی هم میرفتم زیاد به خودم فشار نمیاوردم

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
منم دو هفته دیگ انشالله زایمان دارم از بعدش میترسم 

من قبل بار داری با ک. ا .ن .د .و .م جلو گیری میگردم رفتم دکتر چکاب بشم گفت اونم طولانی مدت باعث خشکی واژن و ضخامت دیواره رحم میشه

💖