2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوری و دوستی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بخونید کمکتون میکنه https://www.ninisite.com/discussion/topic/4228540/زنان-زیرک-یا-زنان-ساده-دل

خیر 

الکی مثلا خودم بلدم 😐

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
بیشتر رفتار با خانواده همسر و البته همه

سکوت و خنثی بودن اکثر مواقع که غیر قابل تشخیص باشه حست ،البته بجز مواقعی که لازمه از حق دفاع کنی ،هم عاقلتر بنظر میای هم ناشناخته میمونی،کم حرفی جز در مواقع دفاع از حق بهترین کاره در مورد خانواده همسر ، دوری و دوستی ،‌نه اینکه کلا نری ها ولی پلاس نباشی همش اونجا 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

منم بی سیاستم کلا. 😄😄 ولی چون با خانواده شوهرم فاصلمون زیاده ۷ ساعت فاصله داریم، تا الان مشکلی پیش نیومده بینمون. هر وقت همدیگرو میبینیم دلمون برا هم تنگ شده تا دلتنگی تموم شده برگشتیم فرصت واسه دعوا و‌جنجال نیس

من به سیاست اعتقادی ندارم و طرف ما اصلا هیچکدوم سیاست نداریم برعکس خانواده شوهرم که همه رفتارهاشون سیاست و مخفی و آب زیر کاهیه...ولی خوشبختانه منم بیخیالم کلا کاری به فازشون ندارم سرم به کار خودم گرمه 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...